VIDEO | Din "Anonim" devine celebru? "Sunt foarte fericit..." - 1 Milion de "anonimi" il asculta! Vezi despre ce artist este vorba!
2017-02-08 16:15:17

Dupa ce a lansat piesa “Anonim”, Karym s-a facut remarcat si aplaudat. Desi e “nou” în industria muzicala româneasca, are ani buni de munca în spate si se straduieste de mult sa razbata pe piata autohtona.

Recent, toate eforturile solistului au fost recompensate. Karym a lansat piesa “Anonim”, în colaborare cu Mellina (care a lucrat cu Vescan – „Poza de album”, Bere Gratis – “Pana sus la cer”, JerryCo – “Daca ma iubesti” sau TWO – “Vinovat”), proiect sustinut de casa de discuri “CatMusic”. Beneficiind de peste 1 milion de vizualizari pe Youtube, în doar doua saptamani de la lansare, piesa se bucura de tot mai mult succes.

“Sunt foarte fericit si ma bucur enorm ca piesa “Anonim” în colaborare cu Mellina a prins atât de bine la public. Dovada stau si cele peste 1 milion de vizualizari de pe Youtube, acumulate in doua saptamani de la lansare, lucru care ma face sa cred si mai departe în visele mele si sa lansez piese din ce în ce mai bune si frumoase. Multumesc celor de la The Squad PR Agency, CatMusic, Mellina si tuturor celor care s-au implicat in acest proiect.”, ne-a declarat Karym.

Piesa “Anonim” a fost produsa în studioul Tralala Music de Madalina Dumitru (Mellina), cea care a ajuns sa compuna piese atât pentru ea, cât si pentru alti artisti din tara sau strainatate, precum Fatman Scoop, Alina Eremia, Mircea Eremia, Karym, Mihai Chitu, Amme si multi altii.

“Ma cunosc cu Mellina de peste un an de zile. Am colaborat cu ea si la single-ul „Sunt Aici” pe partea de productie si am ramas impresionat pentru ca nu stiam ca produce, compune, etc. Este printre putinele artiste din tara care compune, produce, interpreteaza. Este un artist complet, iar pentru asta o respect mult.”, a mai adaugat artistul.

Karym este unul dintre cei mai noi artisti de pe piata muzicala, care inca de la debutul sau, s-a bucurat de sustinerea unor artisti de renume in România, precum Celia sau Andreea Antonescu. Cei doi artisti au mai colaborat pe partea de productie si pentru single-ul lui Karym, #suntaici. Artistul a facut primii pasi in muzica de mic copil, mai exact pe la 7 ani. A cantat intr-un cor local, apoi lucrurile au derivat. A cochetat si cu mai multe instrumente, cum ar fi mandolina, chitara, mandola, asta pana cand si-a dat seama ce vrea, de fapt, si a inceput sa se apuce serios de cante.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa (re)urmarim impreuna clipul piesei “Anonim”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *