VIDEO | Asta e cel mai fierbinte clip al anului! Un cunoscut cantaret de la noi si-a innebunit fanele dupa ce a renuntat complet la haine

A stat un an departe de scena, insa se pare ca Anthony Icuagu nu a pierdut nicio secunda. De curand, artistul a revenit in forta pe piata muzicala, lansand doua videoclipuri in mai putin de 30 de zile. Ambele s-au bucurat de mare succes in randul fanilor.

Si, daca in cazul primei productii ritmurile africane au cucerit publicul imediat, de data aceasta nu mai este vorba doar despre muzica. „Orasul gri” a facut furori pe internet, imaginile in care Anthony apare dupa ce a renuntat complet la haine aratand foarte clar un singur lucru: cantaretul a suferit o schimbare spectaculoasa de imagine.

„Daca in urma cu un an mi-ar fi spus cineva ca voi face asta, as fi zis ca glumeste. Aveam cu mai bine de 10 kg in plus si nu-mi placea deloc cum aratam. Evitam hainele mulate, asa ca de o filmare fara haine nici nu se putea pune problema. Abia, abia faceam doua- trei poze cu prietenii. Acum, insa, lucrurile s-au schimbat, iar zecile de mesaje primite de la cei care ma urmaresc imi arata un singur lucru- ca nu am gresit atunci cand am decis sa-mi schimb complet stilul de viata!”, a marturisit Anthony.

Are toate calitatile pentru o cariera de succes

Un zambet care iti taie rasuflarea si un corp parca sculptat, o voce calda, care iti ajunge imediat la inima, acestea sunt calitatile pe care Anthony se bazeaza cand vine vorba despre o cariera de succes. Si, daca judecam dupa cum stau lucrurile, putem spune ca artistul a gasit strategia castigatoare: toamna aceasta a fost una foarte incarcata pentru el.

Asadar, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single semnat Anthony Icuagu, “Orasul gri”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii