Vicky K – Loca (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Incepe anul cu noul single de la Vicky K! Descopera un sound fresh care se transforma intr-o piesa de dans de la frumoasa cantareata din Rusia.

Single-ul, compus de Gaela Brown si Virginie Khalifa, in timp ce productia a fost realizata de Gaela Brown si Jay L. Willys, este insotit de un video incendiar avand-o ca personaj principal chiar pe Vicky K, regizat de Big-G & Gaela Brown.

Vicky K a fost intotdeauna pasionata de muzica. Cu o voce uimitoare, artista a inceput sa ia lectii de muzica la varsta de 6 ani. Patru ani mai tarziu, s-a mutat in Rusia, unde si-a continuat studiile de muzica, dar a inceput si cursuri de dans clasic, pe care le-a practicat cativa ani.

In 2004, Vicky K a fost selectata pentru a participa la cel de-al patrulea sezon al Star Academy din Rusia, difuzata pe canalul national. Cariera sa muzicala a inceput la doar 18 ani. In 2006, a lucrat alaturi de rapperul Timati, cunoscut sub numele de Mr. Black Star (fondatorul celei mai mari case de discuri din Rusia – Black Star), si una dintre cele mai influente persoane din generatia sa, care a colaborat cu artisti internationali ca Snoop Dog si Mario Winans. Vicky K l-a insotit in turneele sale, devenind ulterior membra a grupului Novye Samotsvety.

A urmat o perioada de regasire pentru artista, descoperindu-si pasiunea pentru muzica pop, internationala, soul, R&B si si-a creat un stil muzical propriu. Muzica lui Vicky K este inspirata de legatura ei cu Spania, unde traieste o parte din familia ei si experientele ei in timp ce calatorete prin toata lumea.

Vicky K este o artista stralucitoare, cu o inima generoasa, care lumineaza camera atat cu prezenta ei, cat si cu muzica ei.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Loca”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii