Vanotek feat. Eneli - Tell Me Who - pe locul 6 în top Shazam Rusia și pe locul 9 ​î​n top Shazam Kazakhstan
2017-08-04 21:31:30

Cel mai recent single al lui Vanotek featuring Eneli “Tell Me Who” se bucură de succes, atât în România, cât și în străinătate.

Dacă la noi, piesa cucerește publicul, radiourile și televiziunile muzicale, nici cei din Rusia și Kazakhstan nu au rămas indiferenți.

Astfel că remixul piesei “Tell Me Who” făcut de Slider & Magnit este pe locul 6 în top Shazam Rusia și pe locul 9 ​î​n top Shazam Kazakhstan.

Piesa a fost compusă de Vanotek și Eneli și produsă de Smash Production, lansată la Global Records, mix și master Sergiu Musteață.

Videoclipul a fost regizat și filmat de Michael Mircea cu care a lucrat de fiecare dată pentru single-urile lansate.

Înainte de “Tell Me Who”, Vanotek a lansat “Take the Highway”.

In 2016, Vanotek a lansat mai multe piese “My Mind” si “In dormitor” cu Minelli.

Vanotek este unul dintre producatorii care se impune din ce in ce mai mult pe piata muzicala din Romania.

Dupa lansarea piesei “My Heart is Gone” in colaborare cu Yanka, single ce a stat saptamani intregi in topurile din Romania, Vanotek a revenit cu “I’m Coming Home” cu The Code & Georgian. La cererea fanilor si a publicului care a indragit piesa, Vanotek decide sa se inscrie la Eurovision si ajunge pe locul 2 al Selectiei Nationale.

De curând, Vanotek a urcat pe Main Stage la Neversea, unde s-au auzit cele mai cunoscute piese produse de el printre care și cel mai recent single “Tell Me Who”, dar și “My Heart is Gone” și “I’m Coming Home”.

Vanotek @ Neversea Festival

Ce parere aveti?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *