Universal Music Romania adauga in portofoliu proiectul Golan
2018-05-18 20:56:12

La 4 ani de la lansare, povestea Golan continuă alături de marea familie a casei de discuri Universal Music Romania.

Golan este trupa cu cea mai rapidă ascensiune din România, cu un sound unic, reprezentații live transformate în experiențe audio-vizuale desăvârșite și o prezență activă pe scenele marilor festivaluri de muzică din Europa. Din 2014, cei trei membri fondatori reușesc să genereze împreună o alchimie surprinzătoare de sunete, idei și armonii: un electro-pop visător care nu uită niciodată de dans, o sinergie de muzică electronică și inserții acustice, un colaj care poartă semnătura individuală a creativității fiecăruia, transformând-o într-o altă dimensiune.

“Intro”, primul album lansat de Golan, a venit ca o continuare firească a experiențelor adunate în 3 ani de activitate: de la turneul european alături de Parov Stelar, la cele peste 100 de gig-uri anuale, incluzând opening acts pentru Roisin Murphy sau Kings of Leon.

Golan a adăugat între timp încă doi membri și multe aventuri la activ. Apoi, sub conceptul Golan Symphonic, cu o orchestră formată din 60 de instrumentiști și o nouă abordare vizuală, evenimentul de lansare a albumului a deschis calea definitorie pentru experiența Golan, o experiență împărtășită cu cele 5.000 de persoane care au făcut Arenele Romane să pară neîncăpătoare.

Un astfel de parcurs are nevoie de un partener pe măsură, tocmai de aceea Golan anunță semnarea cu casa de discuri Universal Music Romania, parte a grupului Universal Music Group și lider în industria muzicală internațională.

Golan se alătură casei de discuri cu cel mai vast repertoriu muzical din lume, cu un portofoliu de peste 3.500 de artiști, printre care Lady Gaga, Taylor Swift, Eminem, Rolling Stones, Lana del Rey, Maroon 5, The Weeknd, U2 sau Rihanna, artisti care rescriu istoria muzicii alături de Universal Music Group.

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania şi-a câştigat poziţia de lider de piaţă încă de la înfiinţare, în 2006, datorită strategiei sale inovatoare. Universal Music Romania se axează nu doar pe crearea, producția și distribuția de conținut muzical, dar şi pe strategii elaborate de marketing, o combinație care de altfel îi asigură casei de discuri poziția de top.

Poti asculta / descarca albumul Golan – Intro de aici: https://UMR.lnk.to/GolanIntro

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *