Unicornii se pregatesc sa cucereasca topurile internationale!
2017-06-22 16:07:33

Cum ai reactiona daca ai afla ca unicornii exista? Ca in fiecare zi suntem la un pas de a-i intalni?

Incepand de saptamana aceasta, “The Unicorns”, primul single al proiectului Pink Elephant, se afla in playlistul MTV Dance UK & International! Totodata, piesa debuteaza pe locul 19 in topul UK COOL CUTS Chart.

Pink Elephant au lansat o piesa care te va face sa crezi in unicorni si in minuni.

Pink Elephant sunt, de fapt, doi producatori talentati care s-au intalnit la un concert cu mai mult de 13 ani in urma, unde au simtit o conexiune muzicala care astazi se materializeaza printr-un sound unic si surprinzator.

Destinul lor este strans legat de muzica, de-a lungul timpului au descoperit ca le place sa creeze noi combinatii muzicale si sa le modeleze dupa diverse personalitati si stari de spirit.

Pink Elephant a stat in spatele multor proiecte si are la activ o lista impresionanta de colaborari printre care Eduard Maya, Sonny Flame, Otilia, Mari Ferrari (Spinnin Records) si altii.

Producatorii declara ca sunt inspirati de muzica, fie ca e veche sau noua, ei reusesc sa descopere si sa creeze de fiecare data ceva nou, sunt niste exploratori moderni.

Piesa “The Unicorns” este metafora perfecta ce i-a insotit in aceasta aventura muzicala, unicornii reprezinta visele devenite realitate, exact visele care le-au alimentat ambitiile si motivat sa mearga mereu inainte, sa creada in magie si muzica.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa-mi spuneti impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *