Un cântăreț și producător român, răsfăț fără margini în Dubai! Vezi despre cine este vorba!
2015-01-22 18:19:43

După ce a făcut câteva mii de Euro în noaptea de Revelion, Chi Pah, unul din cei mai apreciați producători muzicali din România, responsabil pentru hitul “I need you more” (Crush & Alexandra Ungureanu), a mers să se relaxeze în Dubai. Artistul este cunoscut pentru afinitățile sale față de locurile exotice, în trecut fiind rezident în Cipru unde a concertat alături de Bob Sinclair și Basto.

Aceasta nu a fost prima vizită a artistului în Dubai, el fiind primul român ce a concertat pe insula Palm Jmeirah, alături de Fred Wreck, producătorul lui Snoop Dogg, Dr. Dre și Eminem.

“M-am simțit foarte bine în Dubai, m-am relaxat și am venit cu forțe proaspete și pregătit să produc cât mai multe hituri. Am vizitat superbul parc acvatic de acolo, unde am practicat scuba diving și am dormit la celebrul hotel de 7 stele de acolo. Nu vreau să mă laud că am foarte mulți bani, pentru că nu am, însă sunt adeptul principiului “Trăiește clipa” și prefer să mă răsfăț astăzi și să aștept să văd ce-mi rezervă ziua de mâine”, a declarat Chi Pah.

Artistul nu a mers în Emirate doar pentru a se distra, el având chiar și un mic turneu în frumosul Dubai, alături de Ryan Kyte.

https://www.youtube.com/watch?v=31OxIyRjaPI

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *