Un bărbat adevărat stie că o singură femeie este suficientă
2018-08-04 09:33:44

Un barbat care se intalneste cu diferite femei sau este implicat in relatii cu mai multe femei, tinde sa fie complet egoist.

Un barbat care face aceste lucruri este un ratat si un lacom ce isi bate jos de sentimentele femeilor.

Un barbat care umbla dupa diferite femeie si se plictiseste foarte usor, nu este un barbat adevarat. Ar trebui sa se maturizeze si sa inteleaga ca o relatie are nevoie de munca si nu este intotdeauna distractive.

Cand se pierde scanteia, trebuie sa faceti in asa fel incat sa o recuperati, nu sa renuntati si sa gasiti un/o alt/alta partenera/partener.

Un barbat care se intalneste cu mai multe femei si nu vrea sa se stabileasca cu tine, nu este un candidat serios pentru o relatie pe termen lung.

Un om adevărat știe că o singură femeie este suficientă:

1.Un om adevărat știe că dragostea este unul dintre cele mai uimitoare sentimente din lume
Barbatii adevarati știu că dragostea este unul dintre cele mai puternice sentimente din univers.

Ei stiu ca, pentru a o gasi, ar trebui sa aiba o partenera care sa fie iubita si prietena sa. Acesta este cel mai bun tip de iubire care exista și baza pentru o relație sănătoasă și fericită pe termen lung.

2.El vede toate defectele si imperfectiunile dar continua sa te iubeasca

Este vorba despre empatie si compromis. Cu totii avem defecte si parti negative, dar trebuie sa le acceptam si sa invatam sa traim cu ele.

Nu incercati sa cautati o persoana desavarsita, deoarece nici voi nu sunteti. Gaseste pe cineva a carui parte inferioara nu te deranjeaza atat de mult.

3.Este gata să stea lângă tine în toate circumstanțele și situațiile

Un barbat adevarat stie ca viata are urcusuri si coborasuri. Toata lumea sufera, iar suferinta face parte din viata. El stie ca, daca va impartasiti suferinta cu el, va veti simti mult mai bine. El este langa tine indiferent de situatie si poti oricand conta pe el.

4.El vă spune că sunteți cel mai bun lucru care i sa întâmplat

Un barbat adevarat va spune ca sunteti cel mai bun lucru care I sa intamplat. El iti pune un zambet pe fata in fiecare dimineata si se asigura ca nu te duci la culcare trista sau suparata.

Te face să înțelegi că dragostea vieții tale vine după o greșeală a vieții tale și că anumite relații sunt menite să te învețe ce nu ar trebui să faci. Te face să realizezi că este acolo pentru a te face să te apreciezi mai mult și să nu te soluționezi doar pentru că ți-e frică să fii singur.

5. Este suficient de matur pentru a face față angajamentului

Un barbat adevarat este pregatit sa faca toate ‘’tranzactiile’’ necesare, deoarece stie ca esti mai mult decat merita. S-ar putea să se teamă de angajament, dar nu fuge de el. El alege să-și înfrunte frica ca un om real.

El nu ar vrea altceva decât să se stabilească și să te iubească din toată inima. Indiferent ca se teme sau nu de angajament, dacă este gata să se dedice tie, atunci este un barbat adevarat.

6. Nimeni nu oboseste niciodata de iubire; doar se îmbolnăvesc de așteptare, presupunând că au auzit minciuni si pareri de rau

Dragostea este oarba, cel putin la inceput. La inceput poate scapi de lucruri rele, dar asta nu dureaza mult. Toata lumea are o limita.

Toata lumea se plictiseste de minciuni, se plictiseste sa astepte. Chiar daca te iubeste , nu se poate ocupa de comportamentul tau. Deci, apreciati persoana de langa voi si nu puneti la indoiala relatia.

7. Uneori dragostea vieții tale vine după greșeala vieții tale

Viata este plina de lectii. Unele lectii sunt pozitive, iar altele sunt foarte dureroase, dar toate sunt foarte valoroase. S-ar putea să găsești dragostea vieții tale după ce ai fost rănit/a de multe ori . Să nu renunți niciodata la tine sau să te închini pentru a iubi.

8. Dati-va intalniri in mod regulat. Chiar daca sunteti casatoriti

Nu opriti flirtul si iesitul, chiar daca sunteti impreuna de mult timp. Alimentati scanteia, imbracati-va frumos si iesiti la o intalnire.

Este, desigur, mai ușor, după o zi lungă, să stați pe canapea și să mâncați ceva, dar este important să lucrați la acea scanteia și să vă îndrăgostiți în fiecare zi și mai mult.

O relatie ‘’sanatoasa” inseamna intelegere reciproca. Cel mai important lucru este să fiți cinstiti și să-i spuneți partenerului dvs. când ceva nu funcționează bine, deoarece majoritatea lucrurilor pot fi rezolvate.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *