Ultimele locuri la cursul de Industria Muzicală Explicată
2015-09-04 17:36:57

Anca Lupes_curs_Industria Muzicala Explicata

Mai sunt doar câteva zile până la încheierea înscrierilor la cel mai important curs de introducere în lumea muzicală.

Între 15 şi 24 septembrie se va desfăşura cea de-a treia ediţie a cursului “Industria Muzicală Explicată” (IME), care se adresează atât artistilor sau profesioniştilor cu experienţă în lumea muzicii, cât şi celor care îşi doresc să înceapă să activeze în acest domeniu. Scopul acestui curs este acela de a fixa noţiunile de bază, de a înţelege cum funcţionează industria, de a afla care sunt drepturile şi obligaţiile la semnarea diverselor contracte cu care un artist se întâlneşte în carieră şi mai ales moduri de a monetiza muzică, imaginea unui artist sau de a obţine finanţări pentru diverse proiecte.

In cele două ediţii precedente, cursul susţinut de Anca Lupeş, “Industria Muzicală Explicată”, a reunit până acum oameni de radio, agenţi de booking, specialişti în comunicare, manageri de trupe, producători muzicali, instrumentişti şi artişti consacraţi.

O parte dintre ei şi-au arătat mulţumirea de a fi participat la acest curs, mărturisind:
Andrei Chermeleu (artist Colors In Stereo, cursant IME): “Acest curs oferă participanţilor oportunitatea să îşi cunoască drepturile şi modalităţile prin care ei pot avea succes pe viitor. Este foarte practic mai ales pentru cei care vor să debuteze în această industrie. Tot în cadrul acestui curs, am cunoscut oameni cu experienţă în domeniu, de la care poţi acumula informaţii extrem de preţioase, cu care să poţi porni la drum. Consider că acest curs este necesar artiştilor, dar şi celor care sunt implicaţi în industria muzicală prin job-uri înrudite. Împreună putem clădi o industrie sănătoasă!”
 
Dan Finţescu (realizator de programe radio, cursant IME): “Nu credeam că industria muzicală poate fi vreodată ordonată. Acum, mulţumită acestui curs, e. Cel puţin la mine în cap”.
 
Răzvan Grigorescu (chitarist/profesor de chitară, cursant IME): “Niciodată nu poţi spune că eşti suficient de pregătit într-un domeniu atât de complex precum industria muzicală”.
 
Pentru mai multe detalii şi înscrieri, accesaţi pagina de FB a cursului:
www.facebook.com/CursIndustriaMuzicalaExplicata  sau pe http://www.starmanagement.ro/proiecte/curs-industria-muzicala-explicata-cum-sa-reusesti-in-industria-muzicala 

ANCA LUPEŞ, cea care a conceput si preda acest curs, este unul dintre cei mai experimentaţi profesionişti din industria muzicală românească. Cel mai important avantaj al său este faptul că de-a lungul carierei a activat în aproape toate domeniile acestei industrii: mass media (presă, radio, TV), organizare de evenimente, case de discuri, agenţii de management şi booking. În 2009 a devenit primul absolvent din România al cursurilor de Master In Music Business la prestigioasa Berklee College of Music (Boston, USA).

Ce ziceti, sunteti interesati de o cariera in industria muzicla? Înscrieți-vă! Încă mai aveți timp!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *