Uite cum a reactionat Smiley la urmatorul clip al lui Ruby, "Rochia mea"
2018-04-16 20:27:58

In urma cu aproape o saptamana, Ruby a renuntat la prejudecati si a filmat cel mai indraznet videoclip din cariera – “Rochia mea”! Inainte de lansare, artista a postat pe retelele sociale mai multe poze de pe platoul de filmare, care anuntau noul single.

Se pare, insa, ca nu doar fanii sunt curiosi sa vada cel mai sexy clip al artistei, ci si unul dintre cei mai de succes artisti din Romania, Smiley, care a reusit sa vizioneze in avanpremiera “Rochia mea”. “Da! Sunt niste lucruri de privit aici! In ce facea baie aici? Foarte… buna! Bravo, Ruby!”, spune artistul, surprins de cadrele provocatoare. Smiley a fost atat de entuziasmat, incat a vrut sa ia laptopul cu videoclipul pentru a-l vedea din nou.

Videoclipul piesei “Rochia mea” va fi disponibil din 17 aprilie, de la ora 20:00 pe canalul de YouTube Cat Music.

Recent, Ruby a colaborat cu Shift si Criss Blaziny pentru “Muzica de bagabonti”, piesa ce se regaseste pe cel de-al doilea album semnat Shift – “Minciuna”. Vara trecuta, a lansat single-ul si clipul “Soare patrat”, care a adunat peste 15 milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului, artista a mai avut colaborari cu artisti precum Uzzi (pentru “Nu caut iubiri”), What’s UP (“Nu pune la suflet”), Dorian Popa (“Buna, ce mai zici?”), Voltaj (“Nana”) si A.U. (“Iti multumesc”).

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *