Uite ce fete sexy are MIKE in noul sau clip - "Perdedor"!
2017-05-25 12:08:31

Odata cu sezonul estival, MIKE lanseaza cel mai sexy clip al sau de pana acum si isi propune sa incinga imaginatia oricarui privitor prin cele doua fete superbe care apar alaturi de el.

“Am simtit nevoia de a aborda un stil latino mai indraznet care imi place foarte mult si cred ca se potriveste foarte bine cu vara ce va urma, atat in Romania cat si in afara. La fel ca si la alte piese pe care le-am lansat de curand, am intrat in studio alaturi de DOMG pentru a compune impreuna. De productie s-a ocupat bineinteles DOMG care i-a dat exact vibe-ul pe care l-am simtit impreuna cand am gandit piesa.”

Videoclipul este regizat de catre Marian Nica. De data aceasta, locatia a fost una neconventionala care se afla intr-un contrast interesant cu vibe-ul piesei. De styling s-a ocupat superba Catinca Roman care a adus acel plus de eleganta productiei.

Pentru a fi la curent cu noutatile legate de activitatea lui MIKE, va invitam sa il urmariti pe pagina lui oficiala de facebook: http://facebook.com/mikeofficialpage.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Perdedor”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *