UDDI - Aseara ti-am luat basma (videoclip nou)
2015-05-12 16:22:55

Indragitul UDDI revine in atentia publicului cu un nou single, un remake al uneia dintre cele mai cunoscute si iubite piese din folclorul romanesc, “Aseara ti-am luat basma”, interpretata de marea doamna a muzicii populare, Maria Tanase.

UDDI este un artist versatil, care poate trece cu usurinta printr-o multitudine de genuri muzicale, de la reggae la pop si pana la… folclor. Pentru ca iubeste muzica in toate formele ei si este inspirat de marii artisti ai Romaniei, UDDI ne ofera o alta versiune a piesei Mariei Tanase.

Piesa este compusa de catre Randi, care a plecat de la refrenul melodiei originale, dar a adus versuri actuale, ce imbina folclorul romanesc cu ritmurile reggaeton.

Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan, care a reusit sa transpuna povestea piesei intr-un bar american din anii ’30. Surpriza clipului este scena de tango dintre UDDI si Ana Barnoschi, partenera sa din videoclip, o ipostaza noua si inedita pentru artist.

<>, spune UDDI.

UDDI este un artist care s-a remarcat gratie prestatiei din cadrul concursului X Factor, in urma caruia s-a alaturat echipei Famous Production si casei de discuri Cat Music. De atunci, UDDI este prezent pe toate posturile de radio si TV cu piese proprii, dar si cu colaborari de succes precum Ipotecat (Delia Matache feat. UDDI), Prietena ta (Randi feat UDDI & Nadir).

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *