Tutu - Mai Tare (lyric video)
2015-05-15 13:29:31

Dupa ce a decis la inceputul anului sa paraseasca Bucurestiul si sa revina in orasul natal, Focsani, Adrian Tutu revine cu forte proaspete si lanseaza un nou single exploziv: “Mai tare”.

Dupa aproape patru ani petrecuti in Capitala, in lumea show-bizz-ului, focsaneanul Adrian Tutu, care a castigat prima editie a concursului organizat de Pro TV, a revenit in orasul natal si se ocupa in continuare de muzica: “De cand m-am intors la Focsani mi-am facut studio si m-am apucat de productii muzicale si productie video”, spune Tutu.

Astazi, tanarul artist lanseaza piesa “Mai tare”, produsa in totalitate de el, intr-un studio amenajat la un prieten: “La aceasta piesa am facut productia muzicală, versurile, liniile melodice, mix-ul , masterul cat si video lyrics-ul”, mai spune Adrian Tutu.

“Am lucrat cateva piese pana am facut ideea piesei “Mai Tare” si mi-a placut extraordinar de mult. M-am hotarat sa o fac pentru ca, recent, chiar am trăit experienta din text. Aceasta piesa am facut-o exact cum am simtit si este scrisa din suflet. Mie imi place foarte mult si am incredere in ea. Sper ca si vouă o sa va placa si va doresc auditie placuta”, a mai adaugat Tutu.

Pe langa noul single “Mai tare”, Tutu pregateste si multe alte surprize, despre care o sa aflati mai multe la momentul oportun. Mai mult, pe viitor tanarul artist vrea sa faca productii si pentru alti artisti.

Momentan, va invit cu drag sa ascultati mai jos noul single al castigatorului primului sezon “Romanii au Talent”, Adrian Tutu, “Mai tare”, piesa ce cu siguranta se va auzi des vara aceasta.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *