Trupa byron lanseaza videoclipul piesei “Anima”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cel mai nou single byron, “Anima”, este una dintre piesele compuse și înregistrate de către formație în ianuarie 2018 în songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses în Cincșor, jud. Brașov, piese care vor apărea pe viitorul album de studio byron. Videoclipul „Anima” este realizat de BlueCat Studio, iar piesa este mixată de Dan Georgescu, la UNDA Recording.

„Anima vorbește despre inconștientul colectiv, despre lumea interioară căreia îi suntem tributari, dar pe care nu o putem influența, ci dimpotrivă. Adevărul despre noi, spre deosebire de imaginea pe care ne-o construim în fața lumii. Suma tuturor lucrurilor care au venit înaintea noastră și care sunt parte din noi, fie că ne place, fie că nu”, Dan Byron.

Videoclipul „Anima” a fost realizat de BlueCat Studio: Anya Dimitrov (montaj, imagine), Vladimir Ivanov (lumini, set design), Florin Ciorîcă (filmări din dronă), Mihai Andrei (asistent producție). Filmările de interior au avut loc la unteatru. Piesa a fost înregistrată la Transylvania Guesthouses – Cincșor, inginer de sunet Vladimir Ivanov, mixată de Dan Georgescu la UNDA Recording în București și masterizată de Audio Animals (UK).

byron în concert:

9 martie, Iași, Fratelli Lounge & Club (+ Flat Foot – Suedia)
10 martie, Bacău, Berăria Valhalla (+ Flat Foot)
16 martie, Cluj, Euphoria Music Hall (+ Flat Foot)
20 martie, București, Expirat – Mastering the Music Business Live Showcase

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună videoclipul piesei “Anima”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii