Tot ce trebuie sa stii despre Offset
2019-02-27 18:51:19

Cine e Offset sau, mai bine spus, ce stie lumea despre Offset? Este unanim cunoscut ca Offset face parte din cunoscutul trio Migos, alaturi de Quavo si Takeoff, dar si ca acesta traieste o viata amoroasa de tip roller coaster cu renumita Cardi B.

Poate ca cei atenti la noile lansari si tendinte muzicale mai stiu ca este ultimul dintre cei trei membri Migos care a lansat un album solo, „Father Of 4″ (februarie 2019), insa Offset-omul se pozitioneaza mult deasupra acestor informatii, iar, in cele ce vor urma, vom incerca explicarea mecanismelor de functionare aflate in spatele imaginii lui de artist.

Copilaria lui Kiari Kendrell Cephus (a.k.a. Offset) nu a urmat un scenariu utopic, insa rapperul nici nu a avut vreodata tendinta de ascunde traumele tarite in acea perioada. Amintirle legate de tatal sau biologic sunt putine si incetosate, insa Offset a reusit sa incropesca o cronologie a acestora prin fragmente de poveste auzite de la ceilalti membri ai familiei sale. Parintii lui Offset s-au cunoscut in anii ’80, la un concurs in cadrul caruia tatal lui Offset a concurat drept dansator, talent mostenit si de rapper.

La ceva timp dupa ce s-a nascut Offset, acesta si-a pierdut tatal in detrimentul vietii de strada, iar, din acel moment, legatura lor s-a rupt, in ciuda incercarilor artistului de a-l mai contacta si ajuta.

Aceasta experienta nu l-a demoralizat pe Offset, ci l-a determinat sa nu greseasca in relatia cu proprii copii. Rapper-ul are patru copii – de aici si numele noului sau material discografic, „Father Of 4″ – dintre care o fetita, Kulture Kiari, a carei mama biologica este Cardi B.

Relatia dintre Offset si Cardi B este una atat de intensa si imprevizibila, incat a reusit sa mentina un loc important in atentia publicului, inca de la casatoria lor, ce a avut loc in septembrie 2017. Presiunea de a fi unul dintre cele mai influente cupluri din peisajul monden actual a culminat cu nenumarate certuri publice intre cei doi, iar momentul din luna decembrie 2018, in care Cardi a anuntat despartirea, a fost doar o confirmare a problemelor ce au erodat treptat relatia cuplului. Cu toate ca a facut nenumarate incercari de a o recuceri pe Cardi B, Offset nu a vorbit in mod deschis despre problemele existente intre ei, insa lansarea albumului sau de debut, „Father Of 4″, este o declaratie onesta, o calatorie spirituala, ce rezuma si explica intreg traseul existentei sale. Materialul discografic este produs de Metro Boomin si Southside si ni-l dezvaluie pe Offset mai vulnerabil in ceea ce priveste familia, relatiile sau viciile, fiind mai mult o introspectie asupra vietii sale.

Puteti asculta / descarca „Father Of 4″ aici, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *