Toamna se numără artiștii #fresh: Rian Cult lansează videoclipul piesei „RIGHT MIND”
2020-10-21 16:03:10

Rian Cult vrea ca momentele din vară cu prietenii, poveștile de iubire, atitudinea relaxată și petrecerile până la răsărit, să ne rămână întipărite în minte indiferent de sezon. Prin cadre efervescente și pline de culoare, clipul piesei „RIGHT MIND” este încărcat de good vibes și ne arată cum cele mai cool experiențe alături de gașca de prieteni se transformă în povești, indiferent de vremurile pe care le trăim.

Videoclipul piesei este produs de Gioux: Paul Decu, Gabriel Vatavu și Mario Pancu.

Versurile piesei „RIGHT MIND” au luat naștere pe acorduri de chitară într-un apartament mic și prăfuit din Boston, în timp ce artistul își amintea cu nostalgie de oamenii și locurile pe care le-a lăsat în urmă în țara natală, lucrurile de care s-a îndepărtat și petrecerile alături de prieteni pe care le ratează.

După cum spun și versurile, „I’m not leaving this place, I’m not in my right mind”, artistul se lasă purtat de emoții autentice, în timp ce destinația petrecerii se mută în România. Așa începe călătoria înapoi spre rădăcini a unui tânăr care a plecat inițial în Statele Unite, cu ghiozdanul în spate, pentru a-și urma visul de a studia muzica și a deveni artist internațional.

Rian Cult se bucură de succes pe platformele de streaming și nu numai. Pe Spotify, cea mai celebră platformă de streaming, piesa “Sundays In New York” are aproape un milion de stream-uri, în timp ce piesa „On My Mind” a depășit de curând jumătate de milion de stream-uri, fiind ascultate din țări precum Brazilia, Mexic, Australia și Statele Unite.

Cu o combinație captivantă între linii melodice și ritmuri pop infuzate cu influențe Hip-Hop, Rian Cult este pasionat să mixeze muzică nouă și să găsească elementul surpriză în piesele lui, fiind inspirat de artiști celebrii precum LAUV, Ed Sheeran, Jeremy Zucker, blackbear.

Rian Cult este unul dintre cei mai fresh și promițători artiști de pe piața muzicală românească, toboșar, producător, vocalist și compozitor de muzică pop. Absolvent al Facultății de Muzică Berklee College of Music din Statele Unite, cu o diplomă în „Contemporary Writing & Production” și focus pe „Songwriting”, Rian Cult s-a întors de curând în România pentru a împărtăși cu cei de acasă o parte din visul lui. Cu un background muzical format în ani de studii și sute de ore de repetiții, parcursul lui muzical este în plină ascensiune.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *