TIMC: prima tabara internationala de muzica!
2017-04-03 18:27:24

In perioada 27-31 martie, Roton Music a strans cele mai cunoscute nume din industria muzicala pe Transfagarasan, la “Valea cu pesti”, pentru prima editie a TIMC: Transfagarasan International Music Camp.

TIMC a fost pentru cateva zile destinatia in care producatorii muzicali de la studiouri precum Pink Elephant, Manuel Riva, Akcent, David Deejay, DeMoga si Hahaha Production s-au retras pentru a cauta inspiratia pentru viitoarele hituri alaturi de artistii precum Alexandra Stan, Amna, Robert Toma, Lora, Smiley, Connect-R, Maxim, Shift, Vunk, Jean Gavril, Delia Rus, Alex Parker, Andi, Florian Rus, Katarina si Ackym.

Acestora li s-au alaturat compozitori de peste hotare precum: Rob Davis (care a lucrat pentru artisti precum Kylie Minogie, Mika si Fragma), Tony Byrne, Robert Uhlmann (Sean Paul, BassHunter, Margaret), Anders Wrethov (Arash, Margaret, Mohombi) , Simone Andaloro dar si interpreta Margaret, care a “racit” atmosfera incendiara de distractie din tabara cu hitul “Cool Me Down”.

Pe langa procesul de creatie, care a fost in atentia invitatilor pe toata perioada sederii lor la Valea cu Pesti, oaspetii au avut parte de mai multe activitati de relaxare, precum un test driving a celor mai noi modele de Mini Cooper si BMW 540i XDrive, puse la dispozitie de cei de la BMW Romania, plimbare cu barca pe lac, vizita la cetate si o seara in stil romanesc cu barbeque si retete locale.

Alexandra Stan si Lora au facut echipa in bucatarie si si-au incercat talentul la gatit, impresionandu-si colegii cu bucatele preparate. Plimbarea cu barca pe lac a adus pe toata lumea aproape, artistii reusind sa doboare recordul de live-uri pe metru patrat, retelele de socializare fiind inundate cu filmulete si poze de la fata locului.

Atmosfera prietenoasa a fost intretinuta de sesiunile de lucru si creatie, timp in care artistii au facut cunostinta cu cele mai noi beat-uri ale producatorilor, astfel ca, in viitorul apropiat, ne vom putea bucura de noi hituri cu un sound nou, marca Roton & TIMC.

Partenerii si prietenii TIMC, Turism Club, Valea cu Pesti, J&B si Pepsi asteapta cu nerabdare urmatoarea editie!

Cum vi s-a parut? V-a placut?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *