The Dire Straits Experience isi continua calatoria prin Romania concertand in 4 orase

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Dupa doua concerte sold-out la Bucuresti si la Timisoara, membrii The Dire Straits Experience au decis sa continue aventura romaneasca, urmand sa sustina un mini turneu in 4 orase ale tarii.

Legendara formatie condusa de componentii originali Dire Straits, Christ White si Chris Whitten, acompaniati de muzicieni de top precum Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters si Michael Feat, va aduce pe scenele din Craiova, Bacau, Brasov si Cluj Napoca hituri ca “Sultans of Swings”, “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”.

Dire Straits a scris istorie in muzica rock si s-a bucurat de un succes formidabil la cel mai inalt nivel. Dupa despartirea din 1996, sound-ul unic al trupei a continuat sa rasune live in toata lumea prin trupa The Straits care, mai apoi, avea sa evolueze sub numele de “The Dire Straits Experience”.

Componentii formatiei fac parte din elita industriei muzicale, colaborand individual cu artisti precum Paul McCartney, Joe Cocker, Ray Charles, David Bowie, Tina Turner, Rod Stewart, Van Morrison, David Gilmour si chiar cu Mark Knopfler.

Show-ul The Dire Straits Experience este unul de neratat pentru iubitorii muzicii de calitate si pentru toti cei care vor sa guste putin din istoria glorioasa a unuia dintre cele mai importante si influente grupuri muzicale din toate timpurile.

Asadar, pe 5 decembrie, formatia va concerta la Sala Polivalenta din Cluj Napoca, pe 7 decembrie la Sala Polivalenta din Craiova, pe 9 decembrie la Sala Sporturilor din Brasov, iar pe 10 decembrie la Teatrul de Vara din Bacau.

Inaintea concertului de la Brasov, pe scena va urca formatia Coco, al carei lider este Adrian Coco Tinca, fostul membru al trupei Compact. Grupul Coco a luat fiinta in 2014 odata cu lansarea unui prim single, “Raspuns” care a adunat peste 5000 de vizualizari intr-un timp destul de scurt. Trupa are la activ si un album, “Invingator” pe care l-a promovat in cadrul unui turneu national.

Biletele sunt disponibile astfel:

Cluj Napoca (5 decembrie)
Sala Polivalenta

VIP – 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 75 de lei
Categoria V – 60 de lei

Link: http://goo.gl/rOcTvP

Craiova (7 decembrie)
Sala Polivalenta

VIP – 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 60 de lei

Link: http://goo.gl/azRxhB

Brasov (9 decembrie)
Sala Sporturilor \”Dumitru Popescu Colibasi\”

VIP – 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 60 de lei

Link: http://goo.gl/KCKNlj

Bacau (10 decembrie)
Teatrul de Vara Radu Beligan

Categoria I – 300 de lei
Categoria II – 200 de lei
Categoria III – 100 de lei

Link: http://goo.gl/QE4G5k

Asadar, va invit cu mare drag la concertele The Dire Straits Experience, care sunt organizate de Phoenix Entertainment, apoi va astept cu impresii. Eu voi fi prezenta cu siguranta!

Comentarii