The Chemical Brothers se pregateste pentru lansarea unui nou album si lanseaza single-ul „Got To Keep On”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

The Chemical Brothers revine cu noutati privind lansarea celui de-al noualea album de studio, „No Geography”, material disponibil deja pentru precomanda, ce va fi lansat pe 12 aprilie.

In completarea acestui anunt, duo-ul format din Tom Rowlands si Ed Simons lanseaza un single irezistibil, „Got To Keep On”, o veritabila epopee a puterii interioare, ce reuseste sa puna in functiune si cele mai ruginite resorturi motivationale.

Inspiratia care a condus la geneza albumului „No Geography” a venit dupa decizia celor doi artisti de a schimba spatiul destinat actului creator. Astfel, cu un nou studio, amenajat intr-un spatiu neconventional, The Chemical Brothers a reusit sa dea viata unor sunete complet noi si sa transpuna prin muzica o poveste care glorifica ideea de libertate si neaga existenta oricaror limite.

Rezultatul este un album experimental, colorat, o reala experienta auditiva, ce ne va introduce intr-un univers muzical futurist.

„No Geography” reuneste single-urile lansate anterior, „Free Yourself” si „MAH”, dar si noua piesa, „Got To Keep On”. Cateva dintre piesele regasite pe album sunt realizate impreuna cu Aurora, superstarul norvegian, iar „Eve of Distruction” marcheaza colaborarea cu Nene, cunoscutul rapper japonez.

Tracklisting:

1. “Eve Of Destruction”
2. “Bango”
3. “No Geography”
4. “Got To Keep On”
5. “Gravity Drops”
6. “The Universe Sent Me”
7. “We’ve Got To Try”
8. “Free Yourself”
9. “MAH”
10. “Catch Me I’m Falling”

Poti precomanda albumul aici: https://umusic.lnk.to/NoGeographyPR, apoi te astept cu parerea ta. Enjoy!

Comentarii