Tech Me Home Baby, It’s Cold Outside by Maestros del Ritmo

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Maestros del Ritmo au început anul 2016 în pași de dans. Conceptul de party cu bazele în Timișoara a lansat un mix proaspăt powered by Epic Society, care leagă cele mai cool piese Tech House ale momentului.

Tech Me Home Baby, It’s Cold Outside este o ediție specială Maestros, care marchează tranziția din 2015 în 2016 într-o notă mai underground decât cele 16 CD-uri lansate până în prezent. Volumul EXTRA a fost urcat pe pagina oficială de Mixcloud a celor de la Maestros în urmă cu o zi, iar la producția sa au lucrat trei artiști: Dirty Nano, John Trend și Elless. Echipa a reușit să ofere un input dinamic în sfera muzicii electronice, legând piese semnate de artiști celebri precum Eats Everything, Rene Amesz, Coyu, Benoit & Sergio sau Sandy Rivera. Mixul a fost ascultat deja de câteva mii de persoane și a adus vibe pozitiv între houserii din toată țara. Maestros del Ritmo îți pune muzica electronică pe suflet!

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag să ascultaţi, după care vă aştept cu părerile voastre. Listen!

Maestros del Ritmo – Extra Volume – Holiday Edition by Dirty Nano – John Trend – Elless by Maestros Del Ritmo on Mixcloud

Comentarii