Taylor Swfit lansează „ME!" ft. Brandon Urie
2019-05-06 18:54:42

„<Me!> este dovada dulce și colorată că transformarea lui Taylor Swift nu va înceta niciodată” – Vanity Fair

„O încântare fantasmagorică”– Variety

O nouă eră Taylor Swift începe acum. Superstarul pop pregătește cel de-al șaptelea album de studio, a cărui lansare este anunțată de single-ul „ME!” feat. Brandon Urie (Panic! At the Disco).

Videoclipul piesei scrise și produse în colaborare cu Joel Little (Lorde) este unul pe măsura reputației lui Taylor, colorat și efervescent, regizat de renumitul Dave Meyers („Sicko Mode”, „God Is a Woman”).

„ME!” este o piesă pop aerată și plină de viață, ce aduce oarecum aminte de materialul-fenomen, „1989″. Lansarea single-ului a fost anunțată în cadrul unui interviu al artistei cu Robin Roberts, pe ABC, care a fost urmat de o lungă perioadă de teasing pe pagina lui Taylor de Instagram.

Videoclipul îi are ca protagoniști pe Swift și Urie, a căror ceartă (în limba franceză), o face pe Taylor să evadeze într-o lume de vis, unde aceasta cântă despre cum, în ciuda defectelor ei, partenerul nu va putea găsi niciodată pe cineva aidoma ei.

Taylor Swift a lansat albumul „Reputation” în anul 2017, urmând ca imediat să plece în turneul de promovare al acestuia, care, conform Billboard, este turneul cu cele mai mari încasări, susținut vreodată în Statele Unite. Pe 31 decembrie 2018, Taylor a lansat, în colaborare cu Netflix, filmului turneului „Reputation”.

Brandon Urie este un fan declarat al lui Taylor Swift. Solistul trupei Panic! At the Disco a cântat și câteva piese ale artistei, precum „We Are Never Ever Getting Back Together” sau „Delicate”, și a numit-o pe aceasta „unul dintre artiștii momentului”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *