Stefan Banica te premiaza de Martisor!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Vino la concertele „TE IUBESC, FEMEIE!” de la PIATRA NEAMT, ARAD sau BUCURESTI si poti castiga o VACANTA DE LUX IN GRECIA.

Stefan Banica sarbatoreste femeia pentru al optulea an consecutiv prin concertele „Te iubesc, femeie!”. Anul acesta, in luna martie, Stefan Banica va sustine 3 concerte „Te iubesc, femeie!” in trei orase din tara: 2 martie – Piatra Neamt (Sala Polivalenta), 4 martie – Arad (Sala Polivalenta) si 7 martie – Bucuresti (Circul Metropolitan Bucuresti). Toate spectacolele vor incepe la ora 19:30.

Si pentru ca este o luna de gratie pentru femei, Stefan Banica va aduce in dar un buchet cu cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul sau, dar nu numai atat.
Cei care au achizitionat/achizitioneaza bilete la concertele “Te iubesc, femeie!” de la Piatra Neamt, Arad sau Bucuresti vor avea posibilitatea sa castige, printr-o extragere tip tombola, o vacanta de lux de cinci zile, pentru doua persoane, la un hotel de 5* din Grecia.

Vino sa petreci o seara de neuitat la concertele “Te iubesc, femeie!”, sustinute de Stefan Banica la Piatra Neamt, Arad sau Bucuresti si, automat, vei intra si in cursa pentru castigarea unei vacante de lux in Grecia. Vom extrage castigatorul impreuna cu agentia Filadelfia Turism la o tombola pe baza seriei biletelor vandute. Toti cei care au bilete la unul din aceste trei concerte marca Stefan Banica trebuie sa pastreze biletul pentru validarea ulterioara a castigatorului.

Biletele la concertele „Te iubesc, femeie!” sunt aproape epuizate, asa ca intra pe ultima suta de metri in cursa pentru vacanta in Grecia. Biletele se gasesc online pe www.webrollevents.com, www.myticket.ro, www.entertix.ro, www.bilete.ro, dar si in urmatoarele puncte:

Piatra Neamt: Info Point Shopping City Piatra Neamt, Inmedio, Germanos, Posta Romana, Casa de Cultura
Arad: Inmedio, Germanos, Posta Romana, Sala Polivalenta
Bucuresti: Info Point Promenada Mall, Mega Mall, Iris Titan Shopping Center, Vulcan Value Center, Carturesti, Inmedio, Germanos, Posta Romana, Palatul National al Copiilor, Metrou Unirii 1, Circul Metropolitan Bucuresti
In cadrul concertelor „Te iubesc, femeie!” vor putea fi ascultate hit-uri marca Stefan Banica, lansate de artist de-a lungul impresionantei sale cariere, dar nu vor lipsi nici piesele noi, de pe cel mai recent album semnat Stefan Banica – „Picat din Luna”.
In cele 3 locatii in care se vor desfasura concertele vor exista la vanzare pachete la preturi promotionale, care vor contine noul album „Picat din Luna”, sepci si tricouri personalizate/branduite marca Stefan Banica.

Stefan Banica este singurul artist roman care sustine anual doua productii muzicale de anvergura, ambele inregistrand cea mai mare longevitate in peisajul muzical romanesc: celebrul concert de Craciun (16 ani neintrerupti de existenta) si concertele din luna martie (ce se desfasoara pentru al 8-lea an consecutiv).

Cu o cariera prodigioasa de peste 30 de ani in muzica, film, teatru si televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti si complecsi artisti romani si reprezinta un adevarat brand in showbiz-ul din Romania.

Mult succes tuturor!

Comentarii