Starsailor lanseaza un album best of in toamna acestui an
2015-07-23 13:28:06

music-picture (8)

Primul succes inregistrat de Starsailor a insemnat cifre impresionante de vanzari valabile atat pentru albumului de debut “Love is Here”, cat si pentru cel care i-a urmat, “Silence is Easy” care s-a clasat pe locul in topuri, ambele depasind frontiera de 3 milioane de copii.

Acum au decis sa reuneasca piesele preferate ale fanilor intr-o colectie unica – “Good Souls: The Greates Hits” – care va fi lansata pe 18 septembrie prin Parlophone.

Materialul include hituri precum “Good Souls”, “Silence is Easy” si “Alcoholic” la care se adauga si alte piese intrate in top 40 de-a lungul timpului ca “Tie Up My Hands” sau “Fidelity”.

“Au trecut mai bine de 15 ani de cand formatia a luat fiinta si piesele noastre inca ocupa un loc important in vietile oamenilor” a declarat frontman-ul James Walsh. “Fanii inca ne canta versurile cu pasiune in concertele pe care le sustinem. Auzim povesti despre cum piesele noastre au luat parte la momente semnificative din vietile lor. De aceea, am simtit ca acesta este momentul potrivit pentru a lansa albumul – speram ca fanii sa le aprecieze si sa raspandeasca vestea. Astfel cei care ne cunosc doar pentru “Four to the Floor” sau “Alcoholic” sa isi doreasca sa ne cunoasca in profunzime”, a adaugat artistul.

Totodata, pe langa hituri, discul include si 2 piese noi care au fost inregistrate alaturi de producatorul Harry Rutherford la celebrul Fisher Lane Studios. “Give Up The Ghost” a izvorat din energia de a fi impreuna dupa mult timp”, a explicat Walsh. O alta noutate este balada “Hold On”

Lansarea albumului vine dupa reuniunea formatiei care a facut un show senzational pe scena de la Isle of Wight Festival in 2014.

Recent, Starsailor au anuntat primul lor turneu in calitate de headlineri dupa 6 ani care va culmina cu un concert londonez la O2 Shepherd’s Bush Empire pe 17 octombrie.

Tracklistul complet al discului ‘Good Souls: The Greatest Hits’ poate fi consultat aici:

1. Good Souls

2. Silence is Easy

3. Alcoholic

4. Give Up The Ghost (NEW TRACK)

5. In The Crossfire

6. Poor Misguided Fool

7. Four To The Floor

8. This Time

9. Fever

10. Born Again

11. Lullaby

12. Keep Us Together

13. Way To Fall

14. All The Plans

15. Hold On (NEW TRACK)

16. Tell Me It’s Not Over

17. Tie Up My Hands

18. Fidelity

19. Four To the Floor (Thin White Duke Mix) (BONUS TRACK)

Sunteti nerabdatori pana la aparitia albumului best of? Sa dam impreuna un play hitului “Four to the Floor”!

https://www.youtube.com/watch?v=oeXWyXlGkyg

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *