Soundtrack-ul „Rocketman: Music From The Motion Picture" va fi lansat pe 24 mai
2019-05-06 23:49:19
Începutul lunii mai vine cu vești despre cea mai așteptată coloană sonoră a acestui an: musicalul de poveste al lui Elton John – „Rocketman: Music From The Motion Picture”.

Lansarea soundtrack-ului este programată pe 24 mai, la două zile după apariția filmului în cinematografele din UK.
„Rocketman: Music From The Motion Picture” îl găsește pe Giles Martin, celebrul compozitor și producător, în ipostaza de a reinterpreta cele mai mari hit-uri ale legendarului Elton John, cu scopul de a susține în mod magistral firul narativ al producției cinematografice și de a pune în valoare performanțele vocale ale actorului Taron Egerton.

A fost foarte important ca muzica pe care am compus-o și înregistrat-o să fie compusă de Taron. L-am lăsat pe Taron în mâinile lui Giles Martin, în care am încredere, pentru că știu că e briliant. Nu am vrut să stau în spatele lui Taron, să fiu cu ochii pe acest proces. Am avut încredere că vor face tot ce le stă în putință din punct de vedere artistic și ascultând acum, am fost complet uimit de rezultat. Muzica a fost elementul cel mai important, având în vedere că reprezintă liantul acestui film”, declară Elton John.

Frumusețea faptului că am lucrat alături de Elton în vederea lansării acestui film a fost ca am reușit să ne dăm seama exact cât de departe am putea merge. Giles Martin are gusturi impecabile și abilități excepționale de a conduce aceste piese spre orizonturi originale, care nu se abat prea mult de la rădăcini”, declară Taron Egerton

Un lucru minunat legat de Elton John este autenticitatea sa artistică și modul în care își dorește ca oamenii să poată să se dezvolte pe muzica lui – vrea ca aceste reinterpretări să fie făcute; este revigorant pentru el. Scopul nostru a fost să ne jucăm în jurul acestor lucruri și să ne gândim cum am putea adresa aceste piese. Cântecele sunt povestea filmului, pulsul narațiunii. În momentul în care muzica începe, o întreagă lume se deschide“, declară Giles Martin.

„Rocketman: Music From The Motion Picture”
1The Bitch Is Back (Introduction)
2I Want Love
3Saturday Night’s Alright (For Fighting)
4Thank You For All Your Loving
5Border Song
6Rock & Roll Madonna – Interlude
7Your Song
8Amoreena
9Crocodile Rock
10Tiny Dancer
11Take Me To The Pilot
12Hercules
13Don’t Go Breaking My Heart
14Honky Cat
15Pinball Wizard – Interlude
16Rocket Man
17Bennie and the Jets
18Don’t Let The Sun Go Down – Interlude
19Sorry Seems To Be The Hardest Word
20Goodbye Yellow Brick Road
21I’m Still Standing
22(I’m Gonna) Love Me Again

Poți pre-comanda / salva albumul: https://umusic.lnk.to/RocketmanPR

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *