Sore - Umbrela mea de soare (videoclip nou)
2015-05-13 14:30:57

Independentă, efervescentă şi solară, cum toţi o cunoaştem, Sore a lansat piesa sugestiv intitulată „Umbrela mea de soare”, compusă şi produsă în studiourile HaHaHa Production, care beneficiază de un videoclip realizat chiar de artistă.

„Mi-a plăcut extrem de mult vibe-ul piesei compusă alături de Theea Minculescu, Şerban Cazan şi Smiley, mi s-a părut extrem de fresh şi tocmai de aceea m-a inspirat să fac un clip natural, fără scenarii complexe şi fără zeci de oameni în spatele camerei de filmat. Am imortalizat prima mea ieşire cu cortul la mare, o experienţă diferită, dar extrem de frumoasă”, a spus artista.

Sore este o talentată cântăreaţă de muzică pop şi actriţă de televiziune, care s-a remarcat pentru rolul său în primul serial muzical din România -„Pariu cu viaţa” şi ca membră a trupei La La Band. Primul succes l-a obţinut cu piesa „Different”, despre care Sore spune că o descrie cel mai bine ca om şi ca artist. Au urmat single-urile „Bad Boy is Back” feat. Dorian, „Beautiful Life”, alături de Mihai Ristea, „Dor să-ţi fie dor”, prima piesă în limbă română din cariera solo, „Inima” şi „Magnet de frigider”.

Vă invit să urmăriţi videoclipul noului single al frumoasei Sore, „Umbrela mea de soare”, piesă ce este o coproducţie HaHaHa Production şi MediaPro Music. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *