Snow Patrol celebrează 25 de ani de carieră prin lansarea piesei „Time Won’t Go Slowly”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Snow Patrol ne surprinde cu lansare unei noi piese, „Time Won’t Go Slowly”, ce va da startul unei lungi serii de materiale pe care formația urmează a le lansa spre finalul acestui an, cu scopul sărbătoririi a 25 de ani de la înființarea trupei.
„Wildness”, albumul lansat de Snow Patrol anul trecut, a venit după 7 ani de pauză și a reușit să se claseze pe poziția a doua în topurile UK Album, obținând discul de aur. De curând, trupa a susținut un concert memorabil pentru cei 35.000 de oameni prezenți în cadrul propriului ei festival, Ward Park 3, ce are loc în orașul lor natal, din Irlanda de Nord. Ediția din 2019 a festivalului a găzduit 11 artiști irlandezi și a inclus un show excepțional susținut de Snow Patrol, dar și o apariție surpriză a lui Bono.
După 25 de ani de carieră, Snow Patrol și-a câștigat un loc de cinste în industria muzicală internațională. Încă de la albumul de debut al trupei, „Songs for Polarbears”, Snow Patrol a stârnit un val de aprecieri și critici pozitive, reușind să vândă 16 milioane de albume, să fie ascultată de peste 1 miliard de ori, să primească 5 discuri de platină în UK, un premiu Ivor Novello și să fie nominalizată la Grammy și Mercury Music Prize.

Păreri?

Comentarii