Simte magia sarbatorilor alaturi de Bibi si “Coji de Portocale cu aroma de Craciun”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

In preajma sarbatorilor de iarna, Bibi a pregatit o surpriza muzicala cu aroma de “Coji de portocale” si Craciun.

Dupa ce in urma cu o saptamana a lansat propria versiune a hitului “Coji de Portocale”, astazi Bibi revine cu varianta de Craciun a acestei piese.

“Coji de Portocale cu aroma de Craciun” este un colind frumos de la artista care cucereste publicul prin candoare si caldura. Atmosfera transmisa de piesa este una de poveste, perfecta pentru a petrece timpul alaturi de familie si cei dragi.

Ultimele luni au fost foarte speciale si aglomerate pentru tanara de 14 ani care a cucerit publicul cu talentul si energia sa debordanta! Entuziasmul si timbrul special i-au adus, pe langa numeroase trofee si premii la diverse concursuri, si o armata de fani. Recent recrutata in echipa Disney Romania, unde si-a imprumutat vocea unuia dintre personajele “Star Darling”, Bibi s-a alaturat si unuia dintre cele mai asteptate spectacole din Romania, Festigal, unde a invatat tinerii sa creada in visele lor si sa le transforme in realitate!

Bibi declara: ” Piesa este cadoul meu de sarbatori, daruit din suflet pentru voi! Este varianta de Craciun a piesei “Coji de portocale” si sper sa va placa si sa va bucurati de ea in preajma sarbatorilor! Va doresc tuturor Sarbatori Fericite cu aroma de coji de portocale! Va pup!”

“Coji de Portocale cu aroma de Craciun” este o piesa care isi va face cu usurinta loc in soundtrack-ul de sarbatoare.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul single-ului semnat Bibi, “Coji de Portocale cu aroma de Craciun”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii