Sia a lansat primul ei album de Craciun, "Everyday is Christmas"
2017-11-17 16:47:58

Sia lanseaza astazi primul ei album de Craciun, “Everyday is Christmas”, in colaborare cu Monkey Puzzle/Atlantic Records. Scrise de Sia si Greg Kurstin, piesele originale de Craciun sunt acum disponibile in magazine si pe toate platformele de streaming, aici: https://sia.lnk.to/christmas.

Single-ul principal de pe album, “Santa’s Coming For Us”, a primit numeroase critici pozitive de la PopSugar, Entertainment Weekly sau Billboard, imediat dupa lansare. In plus, piesa este numarul 1 in Holiday Radio si a ajuns in primele zece piese din topul melodiilor de Craciun al celor de la Billboard. “Santa’s Coming For Us” este urmat de alte melodii vesele precum “Candy Cane Lane”, “Ho Ho Ho” si “Puppies are Forever”, dar si balade: “Underneath the Christmas Lights”, “Snowman” si “Snowflake”.

Sia a incheiat recent turneul Nostalgic For The Present desfasurat in America de Nord, turneu care a fost numit “captivant de creativ” (Billboard) si “o performanta artistica magica” (AXS). Turneul va continua iarna aceasta, cand Sia va concerta pe stadioanele din Australia si Noua Zeelanda. Mai multe detalii, pe site-ul artistei, siamusic.net/tour.

Everyday is Christmas Tracklisting:
1. Santa’s Coming For Us
2. Candy Cane Lane
3. Snowman
4. Snowflake
5. Ho Ho Ho
6. Puppies Are Forever
7. Sunshine
8. Underneath The Mistletoe
9. Everyday is Christmas
10. Underneath The Christmas Lights

Despre Sia:

Sia a lansat în 2016,”This Is Acting” (“Monkey Puzzle” / “Records RCA”), care a fost nominalizat la premiile Grammy 2016, asumandu-si rolul de una dintre cele mai mari vedete de astăzi. Ea este în prezent cel de-al 10-lea artist cu cele mai multe streamuri pe Spotify, totodata acumuland peste 5,3 miliarde de vizualizari pe canalul său YouTube. Single-ul său “Cheap Thrills” a fost un hit global și unul dintre cele mai longevive single-uri in Top 40 din 2016. Pe langa melodiile sale de succes, Sia compus hituri pentru artisti precum Beyonce, Kanye West , Rihanna, Britney Spears, Katy Perry și multi altii.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *