Sean Paul lanseaza colectia de 9 piese - „Mad Love – The Prequel”
2018-06-29 18:14:52

Dupa incredibilul succes inregistrat de colaborarea cu Major Lazer („Tip Pon It”), Sean Paul – legenda dancehall si castigatorul Grammy – lanseaza acum o colectie de noua piese, intitulata „Mad Love – The Prequel”.

Aceasta colectie surprinzatoare include colaborari cu cele mai in voga nume din industria muzicala a momentului, demonstrand inca o data ca Sean Paul este un maestru in stapanirea artei de a lucra impreuna cu alti artisti. „Mad Love – The Prequel” este o lectie de echilibru muzical si de iubire pentru dans, compusa din noua acte.

Piesele care se vor regasi pe „Mad Love – The Prequel” sunt urmatoarele: „Naked Truth” (feat. Jhene Aiko), „Bad Love” (feat. Ellie Goulding), „Mad Love” (feat. David Guetta & Becky G), „Jump On It”, „Tip Pon It” (feat. Major Lazer), „Jet Plane Trip” (feat. Stefflon Don), „Body” (feat. Migos), „No Lie” (feat. Dua Lipa), „Tek Weh Yuh Heart” (feat.Tory Lanez).

Sean Paul a primit de curand o distinctie din partea Recording Industry Association of America (RIAA), pentru vanzari de peste 26 de milioane de discuri.

Artistul a devenit un reper muzical dupa hiturile din ultimii doi ani: „Body”, featuring Migos, „No Lie”, o colaborare cu Dua Lipa, „Rockabye”, care a stat timp de noua saptamani in topurile din U.K. si, bineinteles, „Cheap Thrills” feat. Sia, ce a fost nominalizata la Grammy si a ajuns #1 in Billboard. Sean Paul este in mod incontestabil una dintre cele mai recognoscibile voci din industria muzicala.

In 2002, „Dutty Rock” (albumul de pe care sunt extrase si hit-urile „Gimme The Light” si „Get Busy”) a obtinut doua discuri de platina in S.U.A. si U.K., cu vanzari de peste 3.400.000 de unitati, in timp ce „Temperature”, albumul din 2006, a primit 4 discuri de platina. Sean Paul a lucrat cu unele dintre cele mai influente voci din peisajul muzical: Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj, Busta Rhymes, Sia, Kelly Rowland, Enrique Iglesias sau 2Chainz. Pe langa talentul si vocea sa unica, Sean Paul este si un compozitor de succes care a scris piese pentru artisti jamaicani de top.

In cadrul turneului sau european, „Mad Love”, Sean Paul a sustinut un concert exceptional in Romania, acum o luna (23 mai), la Arenele Romane, unde fanii sai au putut asculta, fredona si dansa pe hit-urile artistului, ce au reusit sa treaca proba timpului.

Puteti descarca si asculta colectia aici.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *