Se vrea "baiat rau"! Un CUNOSCUT CANTARET de la noi il copiaza pe J Balvin?
2015-06-01 16:37:24

tutu j balvin1

Nu doar canteretele noastre le imita pe cele internationale, ci mai nou si artistii. Vrand parca sa aiba succesul lui J Balvin, unul dintre cei mai apreciati cantareti romani incearca sa-i copieze imaginea de “baiat rau”.

De cativa ani, cantaretul cauta sa imbrace tinute extravagante atunci cand urca pe scena, iar de cele mai multe ori, stilul lui vestimentar e asemanator cu cel al artistilor de peste Ocean.

Gurile rele spun ca artistul incearca sa-i copieze stilul lui J Balvin, asemanarile fiind usor de sesizat. Totul a pornit de la niste haine asemanatoare pe care cei doi le-au purtat la diverse ocazii, in perioade diferite.

Si ca sa dea apa la moara carcotasilor, Tutu a postat o poza cu el in care apare intr-o pozitie identica ca a lui J Balvin, cu sapca pe cap, iar cantaretul columbian a ramas si el uimit de asemanarea dintre ei.

tutu j balvin

Mai mult, J Balvin a fost atat de impresionat incat a lasat si un comenatriu la poza respectiva: “Wooow”, a fost reactia artistului, care se pare ca este si prieten cu cantaretul roman.

Recent, tanarul artist a lansat primul single produs in totalitate de el. “Mai tare” se numeste piesa cu care Tutu spera ca va da lovitura pe piata muzicala din Romania. Tutu pregateste si multe alte surprize, despre care o sa aflati mai multe la momentul oportun.

Ce parere aveti? Seamana Adrian Tutu cu J Balvin? Credeti ca e bine ca-l imita pe artistul columbian sau ar trebui sa fie el insusi?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *