Sam Feldt face echipa cu Lush & Simon pentru noul single "Fade Away" featuring INNA
2017-06-14 17:56:11

Artistul olandez premiat cu discul de Platina isi uneste fortele cu duo-ul italian Lush & Simon pentru noul single “Fade Away”, colaborare completata perfect de INNA si vocea sa deosebita. Lansata astazi de Spinnin’ Records, lansarea mult asteptata a lui Sam marcheaza inceputul turneului sau in Statele Unite.

“Fade Away” este o afisare indrazneata a conexiunii muzicale dintre Sam, Lush & Simon si INNA. Melodia imbina influentele electronice cu acordurile de chitara, care fac o “echipa” perfecta cu vocea artistei, pentru o piesa pe care o sa o fredonam toata vara.

Noul single al lui Sam paseste pe urmele lansarii sale anterioare, “Open Your Eyes”, realizata alaturi de producatorul australian Hook N Sling. Piesa a ajuns #1 in UK Upfront Club Chart si a acumulat peste 12 milioane de stream-uri in Spotify pana in prezent.

Cu noua melodii in Beatport Top 10, Lush & Simon au lansat anterior la cele mai importante case de discuri dance Spinnin’, Armada, Ultra si Hexagon. Vara trecuta, duo-ul italian a facut echipa cu Don Diablo si Steve Aoki pentru single-ul “What We Started”, aducandu-i pe Lush & Simon in lumina reflectoarelor. Ei au colaborat recent cu Benny Benassi pentru melodia “We Light Up Forever”, care a adunat aproape 3 milioane de play-uri doar pe Spotify.

Cu o cariera de peste 10 ani, INNA, artista premiata cu Discul de Platina a avut un success extraordinar de-a lungul anilor. Single-ul sau de debut “Hot” a ajuns pe locul #1 in Romania si in TOP 10 in UK, Rusia si Franta. INNA a castigat o multime de premii, incluzand Premiul European Border Breakers, 3 MTV EMA pentru “Best Romanian Act” si 13 Romanian Music Awards. INNA a avut turnee de success in Statele Unite, America Latina si Japonia.

Sam va incepe turneul sau in Statele Unite pe 9 iunie si va include show-uri in San Francisco, New York, Washington si Chicago, incheindu-se in Las Vegas. Urmand succesul remarcabil al hit-urilor “Summer On You” si “Show Me Love”, “Fade Away” este o declaratie pentru sound-ul unic al lui Sam si este melodia perfecta pentru aceasta vara.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Fade Away”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *