S-au deschis inscrierile pentru cea de-a 4-a editie Arkadia ShortFest
2017-04-14 19:58:41

Cineastii isi pot inscrie filmele la cea de-a 4-a editie a Festivalului International de Film Arkadia ShortFest. Festivalul se va desfasura anul acesta in perioada 1 – 3 septembrie, in deja binecunoscutul spatiu neconventional al Uzinelor Camexip (Baicoi, Prahova).

Editia din 2017 a festivalului va aduce iubitorilor de cultura, 3 zile de proiectii de film, workshop-uri si expozitii de arta.
Formatul festivalului pastreaza cele doua sectiuni cu deschidere internationala – una competitionala (scurtmetraj studentesc de fictiune) si una necompetitionala (scurtmetraj profesionist de fictiune, documentar sau animatie).

Regulamentul si formularul online pot fi gasite aici: http://www.arkadiashortfest.ro/ro/inscriere/

Termenul limita pentru trimiterea filmelor este 1 iulie 2017. Toate filmele propuse pentru inscriere trebuie sa fie produse dupa 1 ianuarie 2014, cu o durata maxima de 30 de minute. Filmele trimise spre selectie la editiile precedente nu sunt eligibile. Filmele selectate vor fi anuntate prin e-mail catre inscrisi si pe pagina festivalului, incepȃnd cu data de 20 iulie.

La editia din 2016 a Arkadia ShortFest au fost proiectate 39 de scurtmetraje internationale, din care 13 au intrat in competitie. Publicul a desemnat castigatoare productia autohtona „O noapte in Tokoriki”, in regia Roxanei Stroe. Filmul, multipremiat in festivaluri din intreaga lume, si-a adjudecat astfel si trofeul Arkadia, reprezentat de o lucrare special creata pentru eveniment de catre artista Ema Voinescu.

Mult succes!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *