Rudimental feat. Tom Walker – Walk Alone
2018-10-29 22:32:59

Rudimental ne prezinta cel mai nou single, “Walk Alone”, in colaborare cu Tom Walker. Este totodata si cel de-al treilea de pe noul album de studio al trupei, “Toast To Our Differences”, album care va fi lansat la inceputul anului 2019.

“Walk Alone” este o balada puternica si autentica, de o amploare extraordinara, care demonstreaza inca o data faptul ca trupa este intr-o continua dezvoltare. Aceasta piesa marcheaza prima colaborare dintre Rudimental si cantaretul si compozitorul Tom Walker, care s-a intors de curand din propriul turneu din Marea Britanie. Walker a inceput sa faca valuri cu primul single premiat cu Platina, “Leave A Light On”, care a ajuns anul acesta pe locul #7 in Marea Britanie.

Rudimental a reusit sa arate o alta latura a lui Tom Walker, reconectandu-l cu radacinile lui de muzica de club!

Celelalte doua piese lansate de pe acest album sunt “These Days”, cantata alaturi de Jess Glyne, Macklemore si Dan Caplen si “Let Me Live” (produsa de Major Lazer), in colaborare cu Anne-Marie si Mr. Eazi.

Penultimul single, “These Days”, a ajuns sa aiba in prezent peste 281 milioane de vizualizari pe YouTube, 447 milioane de ascultari pe Spotify si peste 5,7 milioane de stream-uri pe Shazam.

Cu ocazia sarbatoririi lansarii noului single, Rudimental a concertat pe 26 octombrie la primul dintre cele doua concerte sold-out din Londra, unde au incheiat turneul care a inclus locatii precum Glasgow, Nottingham, Leeds, Newcastle, Sheffield, Birmingham, Manchester si Bournemouth.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *