Ruben Alexis lanseaza al doilea single – “Crazy for you” (Audio)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cel mai recent single semnat Ruben Alexis “Crazy for you” urmeaza sa fie lansat miercuri, 18 decembrie. Sound-ul poate fi cel mai bine descris ca fiind unul pop modern, cu influente house pop si complimentat de interventii vocale soft. Este rezultatul de echipa a mai multor producatori muzicali.

“Cred ca exista o tendinta generala de a confunda dragostea adevarata cu obsesia. De fapt, exista o linie foarte subtire intre cele doua. De multe ori, mintea ne poate juca feste si putem crede ca suntem indragostiti, cand de fapt, nu e cazul. Povestea melodiei vorbeste fix despre asta. Un tip constient de obsesia lui, care isi doreste o ultima noapte cu persoana iubita, inainte ca aceasta sa plece pentru totdeauna si el sa poata merge mai departe.

Textul si productia in sine a cantecului au durat ceva timp, insa, in cele din urma, sunt foarte multumit de rezultat.” a spus Ruben

Ruben Villanueva este nascut in Lima, Peru. El s-a mutat la Londra de la varsta de 20, unde si-a cultivat talentul musical drept solist vocal si chitarist in diferite trupe locale. In aprilie 2017, casa de productie “Cat Music” ii publica single-ul “Go back in time”, care a beneficiat de un feedback extrem de pozitiv din partea audientei din Europa.

Pareri?

Comentarii