Rob Thomas - One Less Day (Dying Young)
2019-02-22 16:50:53

Rob Thomas, un artist multipremiat GRAMMY®, lanseaza cel de-al patrulea album solo “Chip Tooth Smile” – care va fi disponibil incepand cu data de 26 aprilie 2019. Albumul a fost anuntat cu ocazia lansarii noului single, “One Less Day (Dying Young)”.

Compusa de Thomas si produsa de Butch Walker (Panic! At The Disco, P!nk), piesa “One Less Day (Dying Young)” este disponibila in toate magazinele digitale https://atlantic.lnk.to/ChipToothSmilePR, unde exista si posibilitatea de a pre-comanda noul album. De asemenea, single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Andy Morahan (George Michael, Elton John, Aerosmith, Guns N’ Roses).

“Piesa este o oda despre viata si supravietuire”, ne destainuie Thomas. “A trai o zi in plus este un privilegiu de care nu toti au parte, asadar profita din plin de zilele ramase.”

Thomas va sarbatori lansarea albumului “Chip Tooth Smile” printr-un turneu in jurul Americii de Nord in aceasta vara alaturi de invitatul sau special, Abby Anderson. Prima locatie va fi Red Bank, NJ, la Count Basie Center for the Arts pe data de 28 mai. Pentru mai multe detalii, puteti vizita site-ul oficial al artistului https://www.robthomasmusic.com. Fanii care vor pre-comanda albumul vor beneficia de acces prioritar la cumpararea biletelor incepand cu 25 februarie, odata cu pre-vanzarile pentru clubul de fani. Dupa data de 1 martie, biletele vor putea fi cumparate de publicul larg!

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *