Reyna Vox te indeamna sa-ti asculti inima!
2016-08-23 17:10:56

Interpreta de muzica usoara Reyna Vox, lanseaza un nou single in urma colaborarii cu Akcent Music. Artista este incantata de aceasta prima colaborare cu compozitorul Adrian Sina, iar despre piesa rezultata “Oh, Oh Inima” declara ca i se potriveste perfect.

Noul single se incadreaza in tiparul pieselor dinamice si este destinata publicului larg fiecare putand sa se regaseasca in mesajul piesei dupa cum ne declara chiar aceasta: “Mesajul noului meu single “Oh, Oh Inima” se rezuma la lupta interioara pe care o purtam cu inima, cu sufletul nostru cand in viata noastra lucrurile isi pierd controlul; uneori lucrurile se intampla diferit decat ne-am dori noi si atunci intram chiar intr-o lupta cu noi insine, ne certam cu inima care mereu se afla in competitie cu ratiunea. As putea spune ca este ca un dialog cu propriul eu, cu “inima” care nu ma lasa sa ma desprind de amintirea unei iubiri neimplinite.

Reyna Vox marturiseste ca isi asculta de cele mai multe ori vocea inimii. “Eu aleg sa visez, aleg cu sufletul chiar daca apar uneori deceptii, devenim prizonierii propriilor ganduri si emotii, cu atat mai mult cand este vorba despre iubire.”

Artista spera sa ajunga la inimile tuturor cu noua sa piesa, isi doreste ca publicul sa se regaseasca in mesajul piesei, in ritmul acesteia si sa simta o data cu ea muzica.

Ce mesaj va transmite astazi inima voastra?

Va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noua piesa a frumoasei artiste, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *