RAYE a revenit cu single-ul "Natalie Don't"
2020-07-10 20:22:10

Dupa colaborarea cu DJ Regard pentru hitul “Secrets”, RAYE a revenit astazi, 10 iulie, cu fascinanta melodie – “Natalie Don’t”

Povestea piesei “Natalie Don’t” aduce in prim plan strigatul de ajutor al unei femei disperata, catre amanta iubitului ei. Este, in acelasi timp, o versiune a secolului 21 a celebrului hit – “Jolene”, lansat de Dolly Parton.

Am stiut instant cand am scris aceasta melodie, ca trebuie sa fie un single oficial. Natalie Don’t este despre sentimentul de panica pe care il ai cand pierzi pe cineva. Indiferent de situatie, de poveste, cantecul este, in acelasi timp, o iluzie frumoasa, pentru ca Natalie va face exact ceea ce isi doreste”, a declarat RAYE.

Piesa este compusa de catre RAYE, alaturi de John Hill si John Blanda. Melodia “Natalie Don’t” va fi inclusa pe urmatorul material lansat de catre RAYE, proiect compus din sapte track-uri, pe care il va lansa in aceasta vara.

Am lucrat la un proiect ce explica cele sapte etape ale durerii provocate de cineva. Primul cantec este foarte dramatic, o balada puternica, dar pana la ultima piesa, poti deja sa spui ca inima ta s-a vindecat. Sunt foarte mandra de toata munca si abia astept ca publicul sa asculte toate piesele“, a adaugat RAYE.

Videoclipul oficial este regizat de catre Fiona Jane Burgess si o aduce pe RAYE in ipostaza unei femei care trece printr-un moment sensibil in care o alta femeie ii fura iubitul.

RAYE a dominat recent topurile din UK cu doua hituri; “Secrets”, alaturi de DJ Regard, si “Tequila”, in colaborare cu Jax Jones si Martin Solveig. Totodata, RAYE a deposit 1 miliard de ascultari pentru piesele propria, pentru care a primit si discuri de platina, aur si argint. De-a lungul timpului, RAYE si-a demonstrate si abilitatile de compositor, colaborand cu John Legend, Major Lazer, Charli XCX, Little Mix, Hailee Steinfeld, Quavo, Normani, Ellie Goulding, Jax Jones, Khalid, Jessie Reyez etc.
In plus, a lucrat alaturi de David Guetta, Diplo, Bloodpop, Julia Michaels etc.
Cariera profilica a lui RAYE mai include o nominalizare la premiile Brit Awards pentru “Best Single”, certificari cu disc de aur, asocieri de imagine (cea mai recenta este cu brandul Flannels), show-uri sold out la KOKO, Village Underground si Heaven, turnee euopene alaturi de Khalid, Rita Ora sau Halsey, dar si multe alte activitati.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *