Răspundem vibe-ului de vară cu piesa Calling, lansată de Hagen Feetly

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

După ce a cucerit platformele de streaming cu piesa U got me, Hagen Feetly tocmai a lansat, de curând, Calling. Piesa este un mix între muzica electronică şi dance, care ne duce într-un road trip de vară. Chiar dacă vremea începe să nu mai țină cu noi, un playlist potrivit, care să înceapă cu această piesă, va readuce căldura și vibe-urile bune în fiecare dintre noi. Și, cum vine ca un carusel emoțional, plin cu sound-uri dinamice, sperăm să o auzim curând şi la un super festival cu zeci de mii de oameni. Iată, noi deja am început să visăm la vremuri mai bune 🙂

Vibraţia muzicală creată de către Hagen Feetly ne ridică în picioare şi ne face să dansăm, uitând de întregul pachet de griji cotidiene. În acelaşi timp, ne poartă gândul undeva departe, spre un viitor mai bun, oferind un plus de culoare stării noastre de spirit. Versurile vin cu un mesaj subtil, care ne readuce în centrul atenției nevoia umană de a comunica și interacționa cu cei din jurul nostru. De aceea, piesa poate fi ascultată indiferent de mood, locaţie sau companie, pentru că sensul oricărui moment poate fi mereu acompaniat de cele mai potrivite sunete.

Hagen Feetly este un DJ şi producător muzical german. Consideră viața un mister în fața căruia trebuie să creăm. Piesele sale, cunoscute la nivel internaţional, adună constant sute de mii de stream-uri pe platformele digitale. Iar, cea mai cunoscută piesă a sa, U got me, a depășit deja pragul de două milioane de accesări pe Spotify.

Sperăm să vă placă și vouă piesa la fel de mult, iar locul în care vă va transpune să fie unul plin de nisip, umbrele colorate și oameni dragi.

Păreri?

Comentarii