Randi și Dorian Popa își spun secretele în 60 de secunde

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Randi și Dorian Popa au fost provocați să răspundă unor întrebări în numai 60 de secunde, în noul episod #MiercuriLaFamous. Cei doi n-au avut încotro și au făcut câteva dezvăluiri interesante despre ei.
Astfel, am aflat că Dorian Popa este mai puțin talentat atunci când vine vorba de gătit, dar ar putea mânca absolut orice, fără nicio reținere. În schimb, Randi recunoaște că tot ceea ce ține de viața virtuală nu este chiar punctul lui forte și n-ar mânca niciodată „Balut”, o specialitate asiatică pe care Dorian a încercat-o într-o emisiune concurs.

Cei doi artiști vin și cu o recomandare muzicală, Bad Bad News de la Leon Bridges și Tip Toe cântată de Jason Derulo feat French Montana sunt două piese pe care Randi și Dorian Popa le ascultă pe repeat.

#MiercuriLaFamous este o serie de video-uri săptămânale prin care artiștii #FamousProduction și invitații lor ne arată cum este viața la studio. Nicole Cherry, Nadir, Mira, Cleopatra Stratan sunt doar câțiva dintre cei care au acceptat provocarile lui Randi, Edward Sanda și Rina.

Păreri?

Comentarii