Profa preferată de canto a vedetelor s-a logodit! "După multe dezamăgiri şi suferinţe, dragostea adevărată a intrat şi pe strada mea"! Ce SURPRIZĂ le-a pregătit fanilor
2018-11-21 17:22:15

Maria Stepovenco, una dintre cele mai apeciate profesoare de canto la care apeleaza majoritatea cantaretilor din Romania care vor sa se “slefuiasca”, s-a logodit cu alesul inimii ei. Cel care a facut-o sa se gandeasca la maritis este Eugen Stepovenco, un cunoscut si apreciat bucatar chef de la un restaurant renumit din Bucuresti!

Unul dintre cei mai iubiti traineri vocali din Romania, Maria Stepovenco, a vorbit despre cel mai important eveniment din viata ei. Dupa multe dezamagiri si suferinte, artista si-a intalnit marea dragoste, iar recent si-au unit destinele. Cei doi vor face nunta la anul in septembrie, iar Maria vede în el sufletul pereche. Nunta va avea loc la Chisinau, asa cum si sotul cantaretei este tot basarabean, alaturi de familie, rude si cei mai apropiati prieteni.

“Din fericire, eu am reusit sa ma rup de trecut si sa trec la un nou capitol. Acesta este si motivul pentru care am devenit d-na Stepovenco. In urma cu un an, dupa multe dezamagiri si suferinte, dragostea adevarata a intrat si pe strada mea, este vorba de sotul meu, pe care l-am intalnit cand nici nu ma asteptam. Din primele zile am inteles ca “el” e, lucru care s-a si adeverit un an mai tarziu cand am hotarat sa ne unim destinele”, ne-a declarat Maria Stepovenco, acesta fiind si noul ei nume de scena.

“Cununia religioasa a avut loc la bisericuta de lemn Sf. Ioan Iacob Hozevitul din Bucuresti. Am ales o biserica de lemn, deoarece lemnul reprezinta viata. Apoi ne-am adunat cu totii la o masa la un restaurant din Bucuresti. La eveniment au participat, familia si cei mai buni prieteni, printre care si primul profesor de muzica de la Chisinau, maestru Eugen Mamot care i-a indrumat cantaretei primii pasi pe scena”, a mai adaugat profa preferata de canto a vedetelor.

Ce SURPRIZĂ le-a pregătit fanilor

Cât despre cariera ei, Maria a lansat recent un nou single si un videoclip pentru „Povesti”, o piesa in colaborare cu Karym. Piesa este produsa de Mellina (intrepreta hit-ului „Poza de album” ft. Vescan) si este lansata prin intermediul casei de discuri Sprint Media.

“Piesa “Povesti”, o productie semnata Mellina, mix master-ul fiind realizat de baietii de la DOMG, reprezinta hotararea la care ii indemn pe toti cei care “supravietuiesc” in diverse relatii toxice, ca toate discutiile, promisiunile si visele desarte sa fie parasite intr-un colt al trecutului, prezentul fiind cel care merita intr-adevar trait, lasand un nou inceput sa intre in viata noastra. Pentru ca foarte multi se zbat intr-o asemenea situatie, impreuna cu Mellina si Daniel Libeg, regizorul acestui videoclip, am hotarat sa aducem acest mesaj, care speram ca va va convinge ca tot ce a existat in trecut, nu este decat o amintire”, spune Maria despre noua piesa.

“Am petrecut mult timp cu Mellina in studioul ei de la Tra la la School. Acolo am facut cunostinta cu Maria. Este o profesoara de canto foarte buna, a carei sfaturi muzicale m-au ajutat foarte mult iar pe langa asta este un om minunat si ma bucur ca am colaborat la acest proiect”, a declarat Karym despre colaborarea cu Maria Stepovenco.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *