Poti sa scapi de părul facial și punctele negre de pe față fara sa mergi la salon. Iata cum trebuie sa procedezi
2018-07-17 08:02:52

Există un remediu cu ajutorul căruia poți scăpa aproape complet de această problemă, fără a urma tratamente scumpe.

Ce trebuie să faci?

Pune într-un vas un albuș de ou, o lingură de mălai și o lingură de zahăr. Amestecă bine ingredientele până când obții o pastă omogenă.

Se aplică deasupra buzei superioare, și să lasă să acționeze timp de jumătate de oră, după care se îndepărtează. Repetă acest tratament de două ori pe săptămâna, timp de două luni.

Vei observa că părul se va rări și nu va mai crește deloc.

Îți dorești să sapi de părul facial și de punctele negre? Vestea bună este că le poți indepărta pe amandouă dintr-o singură mișcare. Vei avea nevoie de doar două ingrediente, ieftine și ușor de folosit.

6 măști care te scăpa de părul de pe față

Excesul de păr de pe față este o problemă destul de frecvență pentru multe dintre femei. Pentru a avea un ten cât mai fin, aceste persoane apelează la tot felul de tratamente, unele chiar foarte costisitoare.

Este important să știți că excesul de păr de pe față poate fi îndepărtat și cu ajutorul măștilor de față, realizate din ingrediente naturale. Avantajul acestora este că nu irită pielea…

Vă propunem șase rețete de măști de față care ajută la eliminarea părului nedorit…

1. Masca de față cu turmeric

Turmericul este un condiment indian, fără cine știe ce gust sau miros. Este folosit atât în mâncăruri, cât și în tratamentele de înfrumusețare. S-a demonstrat că turmericul încetinește creșterea părului, motiv pentru care indiencele îl folosesc frecvent pentru eliminarea părului de pe față.

Acest condiment se găsește, de obicei, în magazinele naturiste (plafar). Este posibil să îl găsiți și în hipermarket-uri.

Cum se prepară masca de față cu turmeric? Se amestecă pudra de turmeric cu apă până când obții o pastă și se aplică pe zonele cu păr. Se așteaptă să se usuce.

După ce se usucă, se îndepărtează cu o dischetă demachiantă, înmuiată în puțină apa călduță. O să observi că și o parte din păr a fost îndepărtat. Tratamentul trebuie repetat constant.

2. Masca de față cu turmeric, lapte și făină de năut

Amestecă într-un bol 6 linguri de făină de năut, o jumătate de pahar de lapte, o lingură de turmeric și o linguriță de smântână. Lasă amestecul să acționeze preț de 25 minute, până se usucă bine.

Se elimină apoi prin masaj ușor, cu un prosop uscat. Dacă pastă este prea moale, mai adaugă făină de năut. Dacă este prea tare, mai adaugă puțin lapte.

3. Masca de față cu suc de cartofi și linte roșie

Amestecă într-un vas sucul de la 2-3 cartofi, un bol mic cu linte roșie făcută piure (după ce a fost lăsată peste noapte la înmuiat), 4 linguri de suc de lămâie și o lingură de miere.

După ce amesteci bine toate ingredientele, aplică masca pe față și așteaptă să se usuce. Se îndepărtează prin masaj ușor.

4. Masca de față cu miere și lămâie

Amestecă o lingură de miere cu câteva picături de suc de lămâie. Aplică masca pe față și las-o să acționeze timp de 15 minute.

Se îndepărtează după acest interval prin masaj, folosind un prosop. Nu te aștepta că masca să elimine tot părul de pe față de la prima aplicare – procedura trebuie repetată de 2-3 ori pe săptămână.

În acest fel, rezultatele nu vor întârzia să apară.

5. Masca de față cu zahăr și miere

Spre deosebire de celelalte măști de mai sus, această masca acționează ca o ceară. Amestecă într-un vas o lingură de zahăr cu una de miere și câteva picături de suc de lămâie.

Încălzește acest amestec la microunde pentru 3 minute. Când pastă s-a mai răcit puțin – e călduță – aplic-o pe față, pe zonele cu păr.

Se îndepărtează masca trăgând în direcția opusă creșterii firelor de păr, la fel cum faci atunci când te epilezi folosind ceară.

Masca de față cu ou

Un alt remediu eficient pentru îndepărtarea părului de pe față este masca preparată dintr-un albuș de ou, o lingură de zahăr și o lingură de făină.

Ingredientele trebuie amestecate bine, iar compoziția rezultată trebuie aplicată direct pe față.

După ce se usucă, se elimină de pe față în aceiași manieră în care se elimină și ceara, prin smulgere în direcția opusă creșterii firului de păr.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *