Posh, o lansare fresh in industria muzicala!
2016-10-11 20:59:53

POSH, pe numele său real Maria Poșarlie, este, la doar 18 ani, atat cantareata cat si producatoare muzicala. Cu performante in toate colturile lumii, printre care Turcia, Germania, Mongolia și pe renumita scena a festivalului de la Sanremo, POSH este o tanara care in timp foarte scurt a invatat sa scrie muzica alaturi de compozitori responsabili pentru hiturile de la radio.

Prin spiritul liber de care da dovada, ea transmite energie pozitiva oriunde s-ar afla. In prezent, studenta la scoala de muzica Stage Academy by Lora, POSH urmeaza cursuri intensive de canto, dans si teatru, hranindu-si visul de a deveni un artist desavarsit.

Despre piesa “Spune-mi cum sa te iubesc”, POSH spune ca are o poveste foarte frumoasa. “A luat nastere intr-o sesiune de studio la care am participat, eu nestiind pentru cine este scrisa.Cand a venit momentul sa o inregistrez in varianta de demo producatorul m-a oprit si m-a intrebat: Cum canti tu piesa asta?! Confuza si putin amuzata am inceput sa rad si sa spun ca nu este a mea. El m-a intrerupt si a zis ca este cadoul meu de 18 ani de la parintii mei, apoi cei aflati in studio au inceput sa imi cante “La multi ani!” si sa rada de reactia mea. Scenariul clipului si interpretarea mea teatrala au fost usor de realizat datorita faptului ca partenerul meu din clip este chiar iubitul meu.”

“Spune-mi cum sa te iubesc” este o frumoasa poveste de dragoste spusa de o tanara talentata si ambitioasa.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul single-ului semnat Posh, “Spune-mi cum sa te iubesc”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *