Phaser lansează videoclipul piesei "oviaţăşiîncăosecundă"
2021-08-02 23:36:36

Timișorenii de la Phaser au lansat single-ul “oviațășiîncăosecundă”, extras de pe albumul Început de Univers.
Piesa este însoțită de un videoclip cu aer de vacanță și cu imagini superbe filmate pe insulele Corfu și Cipru.

“oviațășiîncăosecundă este o poveste de dragoste cu atmosferă caldă, de vară. Videoclipul a fost realizat cu ocazia primelor vacanțe în care am reușit să plecăm după mult timp și de care ne-am bucurat foarte mult. Mulțumim și echipei Sebastian MARU Films pentru suport tehnic! “, au declarat membrii trupei.

Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music România în toamna anului 2017. După o serie de single-uri și videoclipuri ale unor piese ca “Alerg”, “Până vine dimineața” sau “Spune-mi unde ești”, la începutul lui 2021 a apărut primul album al trupei intitulat Început de Univers. Albumul conține 16 piese și a fost susținut până acum de single-urile Fast Forward și Copilul lunii.

“Albumul a fost scris aproape în totalitate pe parcursul anului trecut. Deși am trecut – ca mulți artiști – printr-o perioadă grea, am încercat totuși să profităm de timpul liber oferit de lipsa concertelor și să ne concentrăm pe creație. Toate piesele sunt scrise și produse în întregime de noi. Titlul Început de Univers a rezultat în urma unui brainstorming și este luat din refrenul piesei Sânge rece. Cu toate că am lansat multă muzică până în prezent, acesta este primul nostru album și conține o serie variată de stiluri și influențe, așa că am considerat că titlul este unul foarte potrivit.”, au mai adăugat cei de la Phaser.

Phaser este o trupă pop-rock născută în Reșița și maturizată în Timișoara, iar din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *