Peripetii teribile pentru baietii de la Fly Project
2017-08-01 20:17:09

Tudor si Dan au venit direct din Antalya, destinatie care a facut parte din turneul international #TheBestPartyWorldTour, catre litoralul romanesc pentru super show-ul EuropaFM pe Plaja.

Exact cand cei doi aterizau pe aeroportul din Kogalniceanu, in judetul Constanta era in toi o furtuna spectaculoasa, cu vant puternic si ploaie torentiala.

“Noi am regretat foarte mult ca din nou suntem opriti sa urcam pe scena din cauza vremii, insa siguranta oamenilor si a noastra este mult mai importanta si suntem convinsi ca anul viitor ne vom lua revansa” spune Tudor.

Pe langa problemele cu anularea concertului, baietii de la Fly Project au avut peripetii teribile la aterizare. Din cauza furtunii in toi, cu vant foarte puternic, fulgere si trasnete, pilotul a aterizat foarte greu.

“A fost pentru a doua oara, in mii de zboruri pe care le-am avut an de an, cand ne-am speriat in avion, prima oara fiind pe drum spre Roma, cand a trasnit chiar pe avion si toti pasagerii s-au panicat foarte tare. De data asta am crezut ca pilotul va mai incerca sa aterizeze din nou, pentru ca avionul se balansa foarte tare de la vant. Pana la urma, totul a fost ok si am aterizat cu bine” povesteste Tudor.

“Get Wet”, cel mai nou single Fly Project, a ajuns la peste 3.5 milioane de vizualizari in doar doua saptamani, urcand permanent atat in YouTube, cat si in topul Shazam Romania.

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *