Passcall lanseaza un remake al piesei “Ce n-a vazut Parisul”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Dupa colaborarea cu Mario V si Adeline, Passcall lanseaza o piesa de suflet, un remake al single-ului “Ce n-a vazut Parisul”, al cunoscutei trupe Bere Gratis. Ce parere are Mita de la Bere Gratis despre aceasta melodie ne spune imediat Passcall!

“Mie mi-a placut piesa asta foarte mult. “Ce n-a vazut Parisul” a fost lansata de Bere Gratis in 2006 si m-am hotarat sa fac varianta mea, dar pastrand refrenul lui Mita. E o piesa de dragoste frumoasa. Lui Mita i-a placut piesa foarte mult, chiar m-a felicitat pentru ea si s-a bucurat ca cineva s-a gandit sa faca remake dupa o piesa Bere Gratis. Mi-a urat mult succes cu melodia si ma bucur ca am avut un feedback bun din partea baietilor de la Bere Gratis! Am facut si un lyric video, sper sa va placa! La varianta “Ce n-a vazut Parisul” din 2016 au mai lucrat Bogdan Ioan, Marius Nedelcu si Catalin Florea”, a declarat Passcall.

Asadar, va invit cu drag sa ascultam impreuna remake-ul single-ului “Ce n-a vazut Parisul”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii