Pasiune cu sau fara dragoste in ”Take Your Time”, noua piesa Bruno Rex si Maydar
2021-02-13 16:53:31

Luna îndrăgostiților vine și cu piese atipice, despre legături amoroase care sunt departe de a reprezenta iubirea, dar sunt cât se poate de…pasionale! Bruno Rex & Maydar lansează Take Your Time, o piesă dedicată tuturor celor care nu se iubesc, însă nu se pot abține de la a sta departe unul de celălalt!

Come over now, come over now / Wanna feel your skin on me sunt cuvintele care demonstrează că orice e posibil, chiar și într-o prietenie. Versurile piesei Take Your Time par să incite imaginația tuturor ascultătorilor, notă cu notă, pe tot parcursul liniei melodice: If we don’t call it love we won’t get bruised no / Let’s just keep it casual and cool yah. Mesajul e catchy, așa că dacă nu te îndrăgostești, nu ai nici cum să suferi când te desparți de cineva! Second thoughts… cineva?

De această dată, nu suntem siguri dacă să ne dorim ca piesa să aibă sau nu influență asupra modului în care priviți și vă raportați la ideea de dragoste. Vă vom lăsa pe voi să alegeți. Dar, totuși, ceea ce putem spune este că vă recomandăm să trăiți așa cum vă place, fără prejudecăți sau frici ale opiniei celor din jur. Pentru că, oricât de mult am acționa sub pretextul de Take Your Time, timpul fiecăruia dintre noi este limitat. Și este păcat să nu ne bucurăm de tot ceea ce ne place în viață.

Născut în Mexic, Bruno Rex este compozitor și producător muzical. Îi place să creeze muzică care să ofere vibe-uri bune și pline de energie celor din jur. Stilul muzicii pop nu a fost niciodată mai fun de atât, Bruno atașându-i o notă personală semnificativă și ușor recognoscibilă.

Maydar este artistă și DJ, compozitoare și producătoare, de origine suedeză. După ce plâng cât pentru un mic ocean, mă apuc de scris – sunt cuvintele care par să o descrie cel mai bine, ceea ce arată că pentru Maydar este esențială starea de spirit în procesul de creație. Are o înclinație înspre a scrie piese care să-i expună cel mai bine trăirile, iar versurile sunt modul în care exprimă cu ușurință ceea ce simte.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *