Party Collective – Zing Zing (proiect nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Piesa “Zing Zing” este primul single oficial al proiectului Party Collective lansat de Cat Music, impreuna cu Red Clover Media si Back2Music.

Party Collective este un proiect format de catre Tudor Parghel, Fly DJs si Irina Sarbu. De aceasta data, baietii de la Party Collective revin cu o formula fresh, alaturi de Motion Monument (Radu I. Campeanu), producator si solist.

“Piesa ne reprezinta, am cautat un sound nou, si speram sa va placa.”, spun producatorii. Asa cum ii spune si numele, proiectul se axeaza pe muzica destinata petrecerilor. Piesele produse de ei se asculta cu boxele la maximum si te imbina la distractie. Asa este si single-ul “Zing Zing”.

In aceasta vara, niciun party nu va fi fara „Zing Zing”, beatul care iti creste pulsul si te face sa dansezi oriunde te-ai afla, indiferent de stare. Piesa aduce buna-dispozitie si energie tuturor celor care o asculta.

Puteti asculta mai jos prima piesa a proiectului Party Collective, “Zing Zang”, dupa care astept sa-mi spuneti parerea voastra. Listen!

Comentarii