Oliver Heldens x Becky Hill – Gecko (Overdrive) este numarul 1 in Marea Britanie!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

“Gecko (Overdrive)” este cel mai nou hit ce a ajuns pe primul loc in clasamentul UK Singles Chart, piesa purtand semnatura tanarului producator olandez Oliver Heldens.

Piesa este compusa si interpretata de Becky Hill, o voce spectaculoasa ce l-a facut pe celebrul Zane Lowe de la BBC Radio 1 sa declare despre aceasta ca este “cea mai hot inregistrare din lume”. Aceasta se aude frecvent la posturile de radio din Franta, Germania, Suedia, Finlanda, Statele Unite, Canada sau Africa de Sud, ocupand pozitii fruntase in topuri. In Shazam UK este pe primul loc, iar in Worldwide Top 200 a ajuns deocamdata pe pozitia 61.

Oliver a semnat la 17 ani primul sau contract cu Spinnin’ Records, cea mai mare casa de discuri din industria dance. Stilul sau profund tehnic cu elemente din zona deep house l-au facut usor de recunoscut de catre ascultatori si critica muzicala.

Anul acesta a mai lansat un remix la piesa “Feel Good” a lui Robin Thicke si altul pentru “Animals” – Martin Garrix, primite de asemenea cu entuziasm.

Videoclipul piesei a fost regizat de catre Kidshow (Andrei Schwartz si Sam Jones, produs de Sara’o Bery). In aceasta ne este aratat cum este sarbatorita aniversarea unei casatorii de catre parintii unei tinere fete. Deznodamantul va reusi sa va lase muti de uimire.

Comentarii