Odata cu aniversarea a 20 de ani de Voltaj, trupa pune la bataie 20 tricouri UNICAT create manual

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Trupa Voltaj sarbatoreste 20 de ani de hituri, concerte si prietenie in aceasta formula prin turneul national „Ca la 20 de ani” si un concurs prin care ii rasplateste pe cei mai norocosi fani cu 20 de tricouri UNICAT, handmade, create sub brandul „Cap Aurora”, al designer-ului Irina Marinescu.

Concursul se desfasoara in perioada 4 octombrie – 25 noiembrie 2019 pe site-ul www.EuropaFM.ro, iar toti cei care vor achizitiona sau au achizitionat deja bilete pentru show-ul Voltaj de luna viitoare de la Sala Polivalenta, pot castiga prin tragere la sorti cate un un tricou Voltaj unicat.

Concertul din 27 noiembrie din Bucuresti face parte din turneul national aniversar ce are loc in orase precum Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Timisoara, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamt si Braila. In plus, trupa lanseaza albumul ce poarta numele show-ului aniversar, „Ca la 20 de ani”.

Pe noul material discografic se regasesc „100 de ani”, „Amprente”, „Cred ca-s hip” (feat. Noaptea Tarziu), „Nu doar de ziua mea”(alaturi de Andra), „Las tot”, cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar si alte cinci melodii noi.

Bilete se gasesc pe www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro si in magazinele partenere si sunt disponibile la urmatoarele categorii de pret: 50 lei, 75 lei, 100 lei, 150 lei si 200 lei VIP, categorie ce include un meet & greet cu trupa Voltaj dupa concert.

Va invit cu drag!

{focus_keyword} Odata cu aniversarea a 20 de ani de Voltaj, trupa pune la bataie 20 tricouri UNICAT create manual image001 53

Comentarii