Oana Radu, Dr. Mako si Doddy lanseaza single-ul si videoclipul “Stai”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cu milioane de vizualizari pe YouTube, Oana Radu si Dr. Mako au ajuns la cel de-al patrulea single in aceasta formula de succes si lanseaza single-ul si videoclipul “Stai”, featuring Doddy.

“Cuvintele uneori sunt de prisos, as vrea sa vorbeasca pentru mine piesa mea. Mi-am dorit din suflet sa fie in colaborare cu Doddy, si am avut surpriza sa gasesc in el nu doar un profesionist, ci si un prieten si un om minunat! Multumesc mult Dr. Mako fiindca imi este alaturi in continuare, multumesc Cat Music si Voices Media pentru sustinere si implicare”, declara Oana Radu.

Single-ul “Stai” este compus de catre Oana Radu, alaturi de Dr. Mako si Doddy, iar videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir, colaboratorul Oanei si pentru videoclipul anterior, “Dragostea-i nebuna”.

“Proiectul ‘Oana Radu & Dr Mako’ a ajuns la cel de-al patrulea single – ma bucur mult! Cele peste 40 de milioane de vizionari de pe YouTube arata ca muzica noastra este pe repeat! Sunt fericit ca am ramas impreuna, ca ne-am intarit echipa, ca suntem creativi si competitivi. Multumesc celor care cred in noi!”, declara Dr. Mako.

Oana Radu si Dr. Mako au inceput colaborarea in 2014, odata cu lansarea mega-hitului “Tu”, care are peste 25 de milioane de vizualizari pe YouTube. De atunci si pana in prezent, cei doi artisti au lansat single-urile “Ea a fost prima” (feat Pacha Man) si “Dragostea-i nebuna”. Inca de la “Tu”, Oana si Dr. Mako sunt si compozitorii pieselor pe care le-au lansat. Mai mult, la inceputul anului 2015, Oana Radu si-a lansat propriul video blog pe YouTube, unde saptamanal posteaza file din jurnalul ei, de la trucuri de infrumusetare, la intamplari haioase.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim clipul noului single semnat Oana Radu & Dr. Mako feat. Doddy, “Stai”, dupa care va astept cu impresiile voastre. Like?

Comentarii